“Το γαρ πολύ της θλίψεως, γεννά παραφροσύνη…”

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Και η φαρσοκωμωδία της προσπάθειας του “κουκουλώματος” και της διάψευσης της πραγματικότητας καλά κρατεί.
Με τους ίδιους ακριβώς πρωταγωνιστές. Με την ομάδα πέριξ του πρώην και τον Γιαννάκη τον Παρατηρητή σε ρόλο “αμερόληπτου” αρθρογράφου(;;;).

Τι και αν τους έχουμε πει, πως δεν είναι πια αρχηγοί και αρχηγόπουλα. Τι και αν τα όσα γράφουν τα διαβάζουν μόνοι τους. Τι και αν αυτοδιαψεύδονται και προκαλούν ακράτητα γέλια. Δεν δείχνουν πραγματικά να αντιλαμβάνονται ή κάνουν πως δεν αντιλαμβάνονται, προκειμένου να κερδίσουν χρόνο…

“Κυκλοφόρησαν” και πάλι με σήμα κατατεθέν μια χαριτωμένη προβατίνα-μάλλον είναι αυτή η οποία έχει  το “αρνί” που ανυπομονεί να έρθει το Πάσχα.

Αρθρογράφησαν επί μακρόν  με ένα κείμενο που δεν έχει αρχή και τέλος και που δείχνει από μακριά την προσπάθεια κάλυψης και άμβλυνσης των ευθυνών που τους βαραίνουν.

Λένε λοιπόν επιμένοντας στο αστείο επιχείρημά τους, πως οι αποφάσεις γύρισαν πίσω από την αποκεντρωμένη Διοίκηση ως απαράδεκτες και μας οικτίρουν κιόλας  προτείνοντας μας να ενημερωθούμε.
Τους ρωτάμε λοιπόν και θέλουμε να μας απαντήσουν με ειλικρίνεια: Αποστέλνονται οι αποφάσεις για τον ορισμό των Διοικήσεων των νομικών προσώπων στην Αποκεντρωμένη για έγκριση;

Αν δεν γνωρίζετε ρωτήστε κάποιον από τους “φωστήρες” σας που τόσα χρόνια “διοικούσαν” με σοφία και απόλυτη τάξη…
Εννοείτε βεβαίως πως δεν αποστέλλονται τέτοιου είδους αποφάσεις στην αποκεντρωμένη γιατί κάτι τέτοιο  ούτε χρειάζεται, ούτε προβλέπεται. Στον πραγματικό κόσμο,αυτό. Γιατί στον φανταστικό κόσμο του Παρατηρητή, που ακόμα κυβερνά τον τόπο, ο κύριος Ρούσσης όλα γίνονται…

Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη…

 

Πάμε παρακάτω. Ψέμα δεύτερο και μεγαλύτερο.
Γράφουν πως για τη μη πληρωμή των υπαλλήλων  επειδή δεν υπήρχαν χρήματα στον προϋπολογισμό φταίει η απουσία της παράταξης του νυν Δημάρχου από το τελευταίο συμβούλιο του Αυγούστου.
Ε
ίναι μεγάλο ψέμα που αποδεικνύεται και από τα πρακτικά του τελευταίου Δημοτικού συμβουλίου (παρακάτω υπάρχει φωτογραφικό ντοκουμέντο) που αποκαλύπτουν, πως οι μοναδικοί παρόντες από τον συνδυασμό της τότε πλειοψηφίας του κυρίου Ρούσση ήταν ο κύριος Βελτανιώτης και ο τότε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Γκικάκης.

Άρα ποιοι απουσίαζαν τελικά από αυτό το συμβούλιο αγαπητοί παντογνώστες;;;

Και συνεχίζουμε. Λένε πως χρήματα δεν υπήρχαν γιατί δεν ψηφίστηκε η αναμόρφωση του προϋπολογισμού που θα περνούσαν σε εκείνο του συμβούλιο. Ψέμα τρίτο και ακόμα μεγαλύτερο. Στην αναμόρφωση εκείνη, δεν υπάρχει πουθενά κωδικός που να προβλέπεται για πληρωμή υπαλλήλων.
Τουναντίον  υπήρχαν “αδειάσματα” κωδικών που υπήρχαν για αγορά λαμπών και άλλων απαραίτητων υλικών προκειμένου αυτοί οι κωδικοί να μηδενίσουν και να μην μπορούν να καλυφτούν ούτε τα απολύτως αναγκαία. Γιατί τόσο αγαπούν τον Δήμο και τους πολίτες του.

Είναι πασιφανής και πρόδηλη η δεινή θέση στην οποία έχουν περιέλθει. Και είναι αγωνιώδης η προσπάθεια τους να εμφανίσουν το άσπρο-μαύρο. Δεν καταφέρνουν να πείσουν πια ούτε τους εαυτούς τους. Άλλωστε,όπως έχουμε ξαναγράψει… το “Πάσχα”…έρχεται…

Θα είναι βέβαια και δυσάρεστη τότε, η θέση κάποιων που σήμερα αδικαιολόγητα και χωρίς καμιά λογική “στηρίζουν” την προσπάθεια παραγραφής που κάποιοι επιχειρούν…

Η Συντακτική Ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση