Και το “αρνί” εξακολουθεί να “απαιτεί” να έρθει πιο γρήγορα το “Πάσχα”…

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Επειδή εκ των πραγμάτων τα όσα γράφουν και επικοινωνούν,οι άλλοτε κραταιοί εκπρόσωποι,της άλλοτε κραταιάς εξουσίας του κυρίου Ρούσση,δεν στέκουν πια στην πραγματικότητα και αρχίζουν να αγγίζουν τα όρια της φανταστικής “χαρούμενης” ατμόσφαιρας, εμείς αποφασίσαμε σήμερα να τους αντιμετωπίσουμε με εύθυμο και χιουμοριστικό τρόπο,μιας και αποδεικνύουν καθημερινά ,πως μόνο έτσι πια πρέπει να αντιμετωπίζονται.Μιλούν οι “εμπνευσμένοι” γράφοντες για μια διοίκηση, που σκεπάζει με έναν μεγάλο κατάλογο, “δήθεν” σκανδάλων-όπως λένε-τα δημοτικά πράγματα,επιχειρώντας με αυτό τον τρόπο,να καλύψει την ανυπαρξία της σε έργο και σε προώθηση των υποθέσεων του Δήμου.

Μιλούν για “μπαμπούσκες” και για “φούσκες”. Μιλούν για “τεχνητές οσμές σκανδάλων”. Μιλούν για επικίνδυνες διοικητικές νοοτροπίες.Μιλούν για παρόμοια κατάσταση που παρέλαβαν από την προηγούμενη δημοτική αρχή-ενώ περίτρανα έχει αποδειχτεί με όλους τους τόνους,πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει-. Μιλούν……Μιλούν…..Μιλούν…..Και δεν είδαν………..Δεν άκουσαν…..Δεν συνειδητοποίησαν…….

Θεωρούν προφανώς πως “πουλώντας τρέλα” θα αποφύγουν τα δρομολογημένα.Θεωρούν πως καλύπτοντας-στην φαντασία τους-την πραγματικότητα, ως δια μαγείας θα εξαφανιστούν οι τεράστιες ευθύνες τους.Θεωρούν πως λέγε,λέγε κάτι θα βγει.Και θυμίζουν κάθε μέρα που περνά, ακόμα χαρακτηριστικότερα, εκείνο το “αρνί”, που προκαλούσε και παρακαλούσε ,να έρθει το “Πάσχα” πιο γρήγορα.

Τι και αν είπε ο Δήμαρχος για διαφορές 50% σε ίδια έργα,τι και αν έδειξε πόσο κόστιζαν τα καύσιμα κάθε μήνα,τι και αν εμφάνισε χιλιάδες λάμπες “υπερτιμημένες”,τι και αν αποκάλυψε,πως η στρογγυλή σφραγίδα του Δήμου, γυρνούσε “ελεύθερη και ωραία”,από χέρι σε χέρι.Αυτοί δεν άκουσαν…δεν είδαν…δεν συνειδητοποίησαν………..

Όλα αυτά είναι “τεχνητές ενδείξεις” που τις κατασκεύασε η κακή δημοτική αρχή,που θέλει να εκβιάζει και να λασπολογεί;;;;;;;;;;

Απίθανες πραγματικά οι αιτιάσεις των πάλαι ποτέ ισχυρών “διαμορφωτών” της κοινής γνώμης.Τώρα όμως το “πουκάμισο είναι αδειανό”.Τώρα δεν έχουν τα μέσα να αποκρύψουν και να πιέσουν συναισθήματα και συνειδήσεις.Τώρα η “μπάλα” είναι αλλού.Και μαζί με αυτήν και το “πλεονέκτημα”………Και το χειρότερο γιαυτούς, είναι πως το ξέρουν;;;;Και εξακολουθούν να επιζητούν το “Πάσχα”.

Κλείνοντας αυτές τις απλές μας σκέψεις και επειδή τυχαίνει, “κάτι να παίρνει” και εμάς το αυτί μας,θέλουμε να κάνουμε δυο ερωτήσεις απλές,αλλά ταυτόχρονα “ζουμερές” στους χειριστές των “Μπαμπουσκών” και των “φουσκών”…………..

1)Εκεί στο Πολυδένδρι, όλα καλά;Γιατί εκείνες οι προεκλογικές φωτογραφίες της τελευταίας στιγμής,έκαναν πραγματικά τεράστια εντύπωση στον κόσμο και προφανώς έφεραν αρκετά “ψηφαλάκια”. Όλα καλά λοιπόν; Ή μήπως κάτι “σάπιο” υπήρχε στο όλο θέμα;;;;;;;

2)Υπάρχει περίπτωση μαζί με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, από τα διάφορα δημοτικά κτήρια, να πληρώνονταν και κάποιοι ιδιωτικοί λογαριασμοί;Από λάθος βρε αδερφέ…Εκ παραδρομής που λένε………….

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα,υπομονή και καλή διάθεση.Ο χρόνος είναι όλος δικός σας.Έτσι και αλλιώς τα έργα και οι ημέρες σας,θα μείνουν στα χρονικά και κάποια στιγμή θα “διδάσκονται” σαν φωτεινά παραδείγματα,προς αποφυγήν……Υπομονή καλοί μου φίλοι,υπομονή……….

Η Συντακτική Επιτροπή του Oropos Voice.

Απάντηση