Το “αδιανόητο” νοητό “άλμα”, της “αμερόληπτης” Άποψης…

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Διαβάζουμε καμιά φορά και δεν πιστεύουμε στα μάτια μας.
Διαβάζουμε και απορούμε… και αναρωτιόμαστε:
Είναι δυνατόν κάποιοι άνθρωποι, που υποστηρίζουν πως είναι υπέρ της ελευθεροτυπίας και της αμερόληπτης άποψης, να γράφουν ολόκληρα κομμάτια βασισμένα σε “αναλήθειες” και σε “υπερβολές” και να προσπαθούν με αυτό τον τρόπο να εμφανίσουν το άσπρο-μαύρο και την πραγματικότητα αλλοιωμένη;

Είναι δυνατόν να παραβλέπονται συνταρακτικά γεγονότα και να έρχονται σε πρώτο πλάνο, θέματα ασήμαντα προκειμένου να αποπροσανατολιστεί και να παραπλανηθεί η κοινή γνώμη; Και όμως συμβαίνει και μάλιστα όλο και συχνότερα τον τελευταίο καιρό.

Η αμερόληπτη Άποψη σε σημερινό “εμπνευσμένο” κομμάτι της, μιλά για μεγάλη ήττα της Δημοτικής αρχής και του Δημάρχου  Γιώργου Γιασημάκη, αφήνοντας να εννοηθεί πως συνέβη κάτι το αναπάντεχο που αλλάζει τα όσα γνωρίζαμε και ξέραμε.

Τι ήταν λοιπόν αυτή η μεγάλη ήττα; Εκ του νόμου η Δημοτική Αρχή  έχει στην διοίκηση των νομικών προσώπων του Δήμου την πλειοψηφία, προκειμένου να υπάρχει η απρόσκοπτη και σωστή λειτουργία τους και να διασφαλίζεται η αποτελεσματική διοίκηση τους.

Έτσι λοιπόν η Δημοτική Αρχή  πρότεινε τα μέλη που αναλογούσαν σε αυτή την νόμιμη πλειοψηφία και μη θέλοντας να μείνει στα τετριμμένα  αλλά και για να τιμήσει κάποιους συνδημότες μας που έχουν το επίπεδο και την πείρα, πρότεινε και για τις υπόλοιπες θέσεις κάποιους συμπολίτες μας.
Η Αντιπολίτευση αυτό δεν το αποδέχτηκε, γιατί προφανώς θεώρησε πως έγινε για να υποβαθμίσει τον ρόλο της -πράγμα που σε καμιά περίπτωση δεν ισχύει- και αντιπρότεινε άλλα άτομα για την συμπλήρωση των επιτροπών. Πράγμα που έγινε.

Η “αμερόληπτη” Άποψη λοιπόν, ανακάλυψε την μεγάλη ήττα του Γιασημάκη. Είναι πραγματικά να γελάει κανείς, αλλά ταυτόχρονα είναι και να απορεί…

Άραγε η “αμερόληπτη” Άποψη  δεν άκουσε και δεν είδε  τι ακριβώς συνέβη την Δευτέρα το βράδυ;

  • Δεν εντυπωσιάστηκε από τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ  που “ταξίδεψαν” λόγω της “καταπληκτικής” διοίκησης του αγαπημένου της Θωμά;

  • Δεν κατάλαβε πως ο Δήμος Ωρωπού βρίσκεται στο χείλος της οικονομικής καταστροφής και πως δεν υπάρχουν χρήματα  ακόμα και για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι;

  • Δεν έτυχε να “πάρει το αυτί τους” τα δεκάδες “ευτράπελα” και τις απίστευτες μεθόδους διοίκησης που εφαρμόστηκαν επί μια ολόκληρη πενταετία;

  • Δεν είδαν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που ανοίγει την αυλαία για να αποδοθεί δικαιοσύνη και να ερευνηθούν τα όσα έγιναν;

Εκεί δεν υπήρχε ήττα του κυρίου Ρούσση;

Θα μπορούσαμε να απαριθμήσουμε δεκάδες επιχειρήματα που θα καταρρίψουν και την “αντικειμενικότητα” και την “δημοσιογραφική αξιοπιστία” της αμερόληπτης Άποψης.

Δεν αξίζει όμως τον κόπο. Έχει αποδειχτεί πια περίτρανα, πως οι όποιες προσπάθειες “συγκάλυψης” και “συμψηφισμού” έχουν καταδικαστεί μια για πάντα και πως η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών του Δήμου μας  απαιτεί να αποδοθούν “τα του Καίσαρος τω Καίσαρι”.

Όσο και αν προσπαθούν οι “αμερόληπτοι” αρθρογράφοι και τα “παπαγαλάκια”  να αλλάξουν την “ατζέντα”  άδικος, χαμένος κόπος.

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!!!

 

Σημείωμα της Συντακτικής Ομάδας: Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας ένα από τα θέματα που ήρθαν αφορούσε την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου, προκειμένου να βρεθούν οι πόροι που απαιτούνται για να γίνει χωρίς πρόβλημα η μισθοδοσία των δημοτικών υπαλλήλων.

Μια ενέργεια που έπρεπε αναγκαστικά να γίνει  προκειμένου να καλυφθεί η αστοχία και η “ανεπάρκεια” της προηγούμενης δημοτικής αρχής  που δεν φρόντισε να έχει κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες για να μην φτάσουμε ως εδώ.

Ενώ θα περίμενε κανείς ομόφωνα να ψηφιστεί ένα τέτοιο μεγάλο -από όλες τις απόψεις- ζήτημα τι έκανε ο κύριος Ρούσσης;
Το καταψήφισε!!!!!!

Ψήφισε δηλαδή, χωρίς καμιά επιφύλαξη, αλλά και χωρίς κανέναν ενδοιασμό, να μην πληρωθούν οι Δημοτικοί υπάλληλοι!!!!!
Θέλοντας προφανώς με αυτόν τον τρόπο να ολοκληρώσει το “καταστροφικό” του έργο…

Αδιανόητο πραγματικά…
Δεν έχει αντιληφθεί το παραμικρό…
Εξακολουθεί να ζει σε έναν άλλο κόσμο…
Εξακολουθεί να φαντάζεται και να πιστεύει πως θα διοικεί για πάντα…
Ελπίζουμε πραγματικά, έγκαιρα να προσγειωθεί και να “πατήσει” στην πραγματικότητα…

Επί του “πιεστηρίου”: Η αμερόληπτη Άποψη, ξαναχτύπησε.
Σε νεώτερο κομμάτι της  “παραποιώντας” για μια ακόμα φορά την αλήθεια θυσιάζοντας την στο βωμό της μικροπολιτικής σκοπιμότητας, μιλά για φωτιά στην περιοχή του Χαλκουτσίου, την οποία έσβησε με παρέμβαση του ο κύριος Λιθαδιώτης.

Γράφει μάλιστα πως το πυροσβεστικό όχημα του Δήμου, έφτασε αφού η φωτιά είχε σβήσει. Επιρρίπτει βέβαια και τις ανάλογες ευθύνες γράφοντας με το γνωστό του ύφος, για κακή λειτουργία και για ανοργανωσιά.

Και ω του θαύματος, άμεσα ήρθε η διάψευση και η αποκάλυψη.
Ο δημοτικός υπάλληλος που είναι υπεύθυνος για το Πυροσβεστικό όχημα του δήμου με ανάρτηση του καλεί τόσο τον κύριο Λιθαδιώτη , όσο και την Άποψη, να ανακαλέσουν και να πουν την αλήθεια.

Το ότι δηλαδή την φωτιά την έσβησε το πυροσβεστικό όχημα του Δήμου που έφτασε έγκαιρα και άμεσα
.

Ως που θα φτάσει η παραπληροφόρηση και η αλλοίωση της πραγματικότητας; Αιδώς κύριοι, αιδώς!!!

Η Συντακτική Ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση