Γιώργος Γιασημάκης: Υπάρχει οσμή σκανδάλων και τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη.

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Είχαμε μεταδώσει την πληροφορία ,λίγο πριν την έναρξη του Δημοτικού Συμβουλίου. Γνωρίζαμε πως ήταν απόλυτα αληθινή, αλλά δεν θέλαμε να το πιστέψουμε.Η Αντιπολίτευση απείχε από το 1ο κατ ουσίαν Δημοτικό Συμβούλιο,δυναμιτίζοντας το κλίμα και αποδεικνύοντας πως το μόνο που την ενδιέφερε και την ενδιαφέρει είναι η προσωπική επιβίωση και το σταμάτημα της πορείας του τόπου.

Είναι πραγματικά πρωτοφανές και θα γραφτεί στις μαύρες σελίδες της Ιστορίας της τοπικής Αυτοδιοίκησης,η αποψινή ενέργεια. Χωρίς κάποιον προφανή λόγο, χωρίς κάτι να έχει προηγηθεί,κάποιοι απόψε επέλεξαν να το “παίξουν κάουμπόηδες”,γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια θεσμούς και διαδικασίες.Εκδικητικότητα,ανευθυνότητα,ρεβανσισμός, προσπάθεια συγκάλυψης. Όπως και να το πεις ,πάλι μέσα θα είσαι.

Άνθρωποι που για πέντε χρόνια κακοδιοικούσαν σήμερα χαμογελούν ειρωνικά και σχολιάζουν ανώνυμα.Νομίζουν πως κατάφεραν να σταματήσουν τις διαδικασίες.Νομίζουν πως κατάφεραν να αποδείξουν πως αυτοί κάνουν κουμάντο.Νομίζουν πως κατάφεραν να μην ακουστούν όλα όσα θα λεγόντουσαν.

Μα για πόσο;

Είναι ωραίο παιχνίδι το κρυφτό, αλλά πάντα τελειώνει με “φτύσιμο”.

Και καλά η ομάδα του πρώην Δημάρχου,ας πούμε, πως με τον τρόπο που σκέφτεται και με το πολιτικό επίπεδο που διαθέτει,είχε κάποιους λόγους να απέχει.Άραγε η νεοεισελθείσα ομάδα του κυρίου Καμπιώτη, για ποιους λόγους απείχε;Τι ακριβώς “στραβό” είδε ο κύριος Καμπιώτης και οδηγήθηκε στην απόφαση της αποχής;Αν ήθελε να δείξει μια γνήσια Αντιπολιτευτική στάση,δεν θα έπρεπε να είναι παρών και να εκφράσει τις απόψεις του,ακόμα και αν ήταν αρνητικές;Αυτή την εντολή πήρε ο κύριος Καμπιώτης ,από τους ψηφοφόρους του;Να συμμαχήσει με τους ανθρώπους που κατέστρεψαν την περιοχή μας και καθύβριζαν για πολύ καιρό και τον κύριο Καμπιώτη και τους ανθρώπους του;Κρίμα πραγματικά κρίμα, για έναν άνθρωπο που έδειξε ένα άλλο ύφος και ένα άλλο ήθος.Και να πεις πως υπήρχαν κάποια σημαντικά θέματα με τα οποία διαφωνούσαν.Μια απλή κλήρωση έπρεπε να γίνει, προκειμένου να οριστεί ένα αναπληρωματικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής.Κοντόφθαλμα και εκδικητικά,χτυπούν τον Ωρωπό και τους πολίτες του.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης,πήρε τον λόγο,πριν λήξει λόγω μη απαρτίας η συνεδρίαση και με απόλυτη σαφήνεια, διατύπωσε την άποψη,πως η σημερινή ενέργεια,εντάσσεται στην μεγάλη προσπάθεια της Αντιπολίτευσης, αφενός μεν να εμποδίσει το έργο της νέας Δημοτικής αρχής και αφετέρου να σταματήσει τις αποκαλύψεις που έρχονται για τα έργα και τις ημέρες τους.Η Δήλωση του αναλυτικά είναι η ακόλουθη: Όλη αυτή η πολεμική που δεχόμαστε διαδικτυακά και όχι μόνο, όπως και η σημερινή στάση των δύο παρατάξεων της αντιπολίτευσης, εξαιρουμένης της Λαϊκής Συσπείρωσης, δείχνει πανικό και φόβο! Προσπαθούν να φρενάρουν το έργο της δημοτικής αρχής από την πρώτη μέρα, νομίζοντας ότι θα μπορέσουν να αποφύγουν αυτά που έρχονται! Δεν θα μπορέσουν να τα αποφύγουν. Ο κόσμος θα μάθει τι έχει γίνει την προηγούμενη πενταετία. Είναι υποχρέωσή μας, είναι το μεγάλο στοίχημα για μας. Πρέπει ο κόσμος να μάθει την αλήθεια και επειδή υπάρχουν οσμές  σκανδάλου, με μεγάλη λύπη μου, διαβεβαιώνω το σώμα ότι θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης. Γιατί αυτό πρέπει να γίνει. Σήμερα λοιπόν ενημέρωσα και τον υπουργό Εσωτερικών για την κατάσταση που επικρατεί στο δήμο μας και θέλω απλά να αναφέρω σε σας ότι αν ήταν προχθές που πήρα τα έγγραφα από την οικονομική και την ταμειακή υπηρεσία να πληρώσουμε μισθοδοσία, ο δήμος Ωρωπού δεν θα μπορούσε να πληρώσει μισθοδοσία.Λεπτομέρειες τις επόμενες 10 μέρες,όπου θα είμαστε έτοιμοι,για να μάθει όλος ο κόσμος την αλήθεια.Όσο και αν προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο,δεν θα το καταφέρουν.Οι Δημότες του Ωρωπού,θα μάθουν την αλήθεια,για την πενταετία που πέρασε.

Καλή είναι η ειρωνεία, καλοί είναι οι λεονταρισμοί, καλές είναι οι εορταστικές φωτογραφίες από μακρυά,καλές είναι οι ανώνυμες ατάκες, καλά είναι τα γελάκια και οι πανηγυρισμοί.Όταν όμως όλα αυτά τελειώσουν και έρθει η ώρα του λογαριασμού,τότε πραγματικά θα δούμε ποιος είναι με ποιον και ποιος τιμά και την Δημοκρατία, και την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την ψήφο των συμπολιτών μας.Και είναι απολύτως βέβαιο, πως ο λογαριασμός,έχει ξεκινήσει και έρχεται……………

Η Συντακτική Ομάδα του OROPOS VOICE.

Απάντηση