Γιώργος Γιασημάκης:Είμαστε έτοιμοι να πάμε τον Ωρωπό μπροστά.

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Δύο πολύ σημαντικές παρεμβάσεις του Δημάρχου Γιώργου Γιασημάκη, είχαμε το διήμερο που μας πέρασε. Δυο σημαντικές παρεμβάσεις, που πέρα από το τυπικό και το διαδικαστικό τους μέρος, ήρθαν να καταδείξουν για άλλη μια φορά,το πόσο έτοιμη είναι η νέα Δημοτική ομάδα να αναλάβει το δύσκολο έργο της Διοίκησης του Δήμου μας, αλλά και τον υπεύθυνο τρόπο που αντιμετωπίζει ο νέος Δήμαρχος την άμεση ανάληψη δράσης, έτσι ώστε να μην πάει ούτε μια μέρα χαμένη.

Ο Χαιρετισμός του Δημάρχου Γιώργου Γιασημάκη,κατά το 1ο Δημοτικό Συμβούλιο.

Στο σύντομο, αλλά και γόνιμο και περιεκτικό χαιρετισμό του,κατά το 1ο Δημοτικό Συμβούλιο, ο νέος Δήμαρχος έθεσε σαν βάση για την ομαλή πορεία του Δήμου την ενότητα όλων των υγιών Πολιτικών δυνάμεων και περιέγραψε με σαφήνεια και καθαρότητα την αταλάντευτη προσήλωση του,στις αρχές της χρηστής Διοίκησης, της αξιοκρατίας και της διαφάνειας.

Το μήνυμα του Δημάρχου,προς τους άμεσους συνεργάτες και τα στελέχη της παράταξης του

Στο μήνυμά προς τα εκλεγμένα στελέχη και τους άμεσους συνεργάτες του ο νέος Δήμαρχος κατέστησε σαφές,πως τελείωσε η οποιαδήποτε πανηγυρική ατμόσφαιρα και πως από εδώ και πέρα με σκυμμένο κεφάλι και με “σηκωμένα” μανίκια,απαιτείται από όλους συνεχής ακούραστη δουλειά και συνεχής ενασχόληση με τα προβλήματα της καθημερινότητας και της λειτουργίας του Δήμου.Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις δυσκολίες που υπάρχουν, ούτε και στα μεγάλα προβλήματα που “κληρονομούν”. Αλλά ταυτόχρονα εξέφρασε την αισιοδοξία και την πεποίθηση του πως με σκληρή δουλειά ,όλοι μαζί θα τα καταφέρουν.

Από την ετοιμότητα και την αμεσότητα με την οποία παρέλαβαν από την πρώτη μέρα τα στελέχη της νέας Δημοτικής Αρχής, τα “κλειδιά” του Δήμου,αποδεικνύεται πως είχαν προετοιμαστεί άψογα και με λεπτομέρεια και πως δεν θα υπάρξει το παραμικρό κενό Διοίκησης στα Δημοτικά πεπραγμένα.

Η διαχειριστική ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση