Στήνουν προβοκάτσια.

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Λίγες μόλις ώρες πριν από την κρίσιμη Εκλογική μάχη της Κυριακής, η Απερχόμενη Δημοτική Αρχή , βλέποντας την γη να χάνεται κάτω από τα πόδια της, και την λαϊκή ετυμηγορία να πλησιάζει αμείλικτη, “παίζει” τα τελευταία της χαρτιά. Στήνει μαζί με τα παπαγαλάκια της σκηνικό άθλιας προπαγάνδας, με προβοκατόρικα στημένα δημοσιεύματα και στημένα περιστατικά ,που θα εμφανίζουν φίλους του Συνδυασμού Συνεργασία Ευθύνης να επιδίδονται σε ακραίες ενέργειες.

Εννοείτε πως οι φίλοι της Συνεργασίας Ευθύνης δεν έχουν κανένα λόγο να συμμετέχουν σε καμιά τέτοια ενέργεια, μιας και δεν αρμόζουν στην ποιότητα του χαρακτήρα τους και στο επίπεδό τους, αλλά και από την άλλη δεν χρειάζεται σε καμιά περίπτωση, αφού είναι πια πασιφανές, πως η Συνεργασία Ευθύνης τερματίζει πρώτη και με διαφορά. Γιαυτό άλλωστε η Δημοτική Αρχή Ρούσση, και τα παπαγαλάκια της, σκηνοθετούν και σχεδιάζουν στο παρασκήνιο, παραποιούν και προσπαθούν να παραπλανήσουν. Είναι ακόμα φανερό, πως στο επόμενο κρίσιμο τριήμερο, θα δούμε και θα βιώσουμε καταστάσεις στημένες και παραποιημένες, μιας και τα υπόγεια “εργαστήρια λάσπης” της Δημοτικής Αρχής Ρούσση, δουλεύουν πυρετωδώς και ασταμάτητα και έχουν σκοπό να κάνουν το άσπρο μαύρο.

Τους καλούμε την ύστατη αυτή ώρα , να προσπαθήσουν για μία και μόνη φορά, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να προστατέψουν την τάξη, την αλήθεια και την ησυχία των πολιτών, στον δρόμο προς την κάλπη.

Εννοείτε βέβαια πως ο λαός επαγρυπνεί ,παρακολουθεί στενά και έχει έτοιμη την απάντηση του , και είναι απολύτως βέβαιο πως την Κυριακή θα την εκφράσει μαζικά και καταλυτικά.

Η Συντακτική Ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση