ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΣΗΜΑΚΗΣ: Το ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ της υποψηφιότητας του συνδυασμού μας είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ…

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με μεγάλη μας έκπληξη, διαβάσαμε σήμερα, ότι η Δημοτική Παράταξή μας, «Συνεργασία Ευθύνης», στηρίζεται πολιτικά από τον ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.

Είναι μία είδηση η οποία στερείται αλήθειας και μας είναι άγνωστο από που προήλθε και που στοχεύει.

Εγώ ως επικεφαλής της «Συνεργασίας Ευθύνης», έχω εκφράσει ποικιλοτρόπως τη θέση μας, η οποία είναι εντελώς ανεξάρτητη από πολιτικά κόμματα και κατευθύνσειςκαι οι οποίες πιστεύουμε ότι δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ειδικότερα τα συμφέροντα του δικού μας Δήμου Ωρωπού

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει και πρέπει να είναι αυτόνομη και ανεξάρτητη και όχι υποταγμένη σε κομματικές σκοπιμότητες και φιλοδοξίες προσώπων, που καμία σχέση δεν έχουν με τα πραγματικά προβλήματα του τόπου και των πολιτών.

Σεβόμαστε βεβαίως όλα τα κόμματα, αλλά δεν υπήρξε, ούτε υπάρχει, ούτε θα υπάρξει πολιτική στήριξη από κανένα, διότι απλά, ούτε τη ζητήσαμε, ούτε τη θέλουμε και έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη στους συνδημότες μας, με τους οποίους θα προσπαθήσουμε ανεπηρέαστοι και ακηδεμόνευτοι, να λύσουμε τα προβλήματα του τόπου μας.

Η όποια απόπειρα κηδεμονίας της προσπάθειάς μας, από όπου και αν προέρχεται θα μας βρει με όλες μας τις δυνάμεις απέναντι..

Πρώτα και πάνω από όλα είναι οι Δημότες του Δήμου Ωρωπού…

Για κομματικές ταμπέλες ας ψάξουν σε άλλες παρατάξεις. Ήμουν, Είμαι και θα Παραμείνω ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΣΗΜΑΚΗΣ

Δημοτικός Σύμβουλος Ωρωπού

Επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ»

Απάντηση