«ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» σε μια εκδήλωση προπομπό της ΕΛΠΙΔΑΣ για το Δήμο Ωρωπού – ΟΛΟΙ οι ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Χθες κάποιοι άνθρωποι δικαιώθηκαν για έναν μεγάλο και ψυχοφθόρο αγώνα που έδιναν τα τελευταία χρόνια για τον τόπο τους. Για να σταματήσουν την στασιμότητα, την απαξίωση των ηθικών, κοινωνικών και διοικητικών αξιών και τέλος την κοροϊδία. Και εισέπραξαν μια αθρόα παρουσία και ένα πολύ ζεστό χειροκρότημα.

Χθες ήταν μια εκδήλωση κυρίως ανθρώπινηζεστή, αλλά συγχρόνως, δυναμική… αποφασιστική… η οποία σηματοδότησε μια νέα αρχή για το Δήμο Ωρωπού.

Ήταν ο προπομπός μιας ελπίδας που αναζητούν όλοι όσοι αγαπούν τον τόπο αυτόν και όλα δείχνουν ότι στις 26 του μήνα, η ελπίδα αυτή έρχεται! Και έρχεται μέσα από μια συνεργασία ευθύνης, υπεύθυνων ανθρώπων με όλους όσους συνδημότες τους συμπάσχουν με τον τόπο τους και νοιάζονται για το μέλλον του!

Οι άνθρωποι αυτοί, με πρώτο μεταξύ ίσων στη θέληση και την ελπίδα για μια νέα αρχή του Δήμου σε βάσεις δικαίου, ίσων ευκαιριών και δημοκρατίας, με σεβασμόπρωτίστως στο συνδημότη τους, τον Γιώργο Γιασημάκη, ήταν η αντιπολίτευση του ελέγχου της απερχόμενης δημοτικής αρχής, Νώντας Δημητρίου, Παναγιώτης Χασιώτης, Ανδρέας Γαζβινιάν, Γιώργος Αρμυριώτης, Άγγελος Χατζηιωάννου, Πέτρος Δέδες, Σπύρος Ράπτης, Γιώργος Παπαγιάννης, Νίκος Τζεβελέκος, ο Μιχάλης Ντάσης και πολλοί δημότες που στήριξαν τον αγώνα αυτόν και έδωσαν τη δική τους μάχη, αδιαφορώντας για το προσωπικό τους κόστος, αφού απέναντί τους είχαν έναν αδυσώπητο «κουκουλοφόρο» δημοτικό μηχανισμό λάσπης(που ένα μέλος του βρίσκεται θα απολογηθεί σύντομα στην Δικαιοσύνη) αστείρευτο σε ψέματα, συκοφαντία, παραπληροφόρηση και παραπλάνηση, όπως ο Ανδρέας Μπαλόκας (το μεγαλύτερο και αλύγιστο θύμα τους), ο Νίκος Λούπης, ο Βαγγέλης Ηλιάσκος, ο Βασίλης Μυλωνάς, ο Αντώνης Καραμπάτος, ο Γιάννης Σταύρου, ο Κώστας Μπουλέκος κ.ά.

Τον αγώνα τους αυτόν τον πίστεψαν και συντάχθηκαν μαζί τους, άνθρωποι ανιδιοτελείς και καταξιωμένοι στις τοπικές κοινωνίες και όχι μόνο, γιατί οι πράξεις της απερχόμενης δημοτικής αρχής ήταν τραγικά αυταπόδεικτες και συντελούσαν ξεκάθαρα στην κατάρρευση των διοικητικών αξιών, στην ανισότητα, στην περιθωριοποίηση της κοινωνικής φροντίδας, στην εγκατάλειψη του οράματος για το αύριο, το οποίο χρειάζεται τόσο πολύ ο όμορφος και φιλόξενος αυτός τόπος και ειδικά η νεολαία του.

Τους ανθρώπους αυτούς που φέρνουν την ΕΛΠΙΔΑ, θα τους δείτε ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ (ΠΑΤΗΣΤΕ). Συνθέτουν το ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ της ΝΙΚΗΣ, στις εκλογές της 26ης Μαϊου, της «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ», που χθες παρουσιάστηκε από τον επικεφαλής Γιώργο Γιασημάκη στα εγκαίνια του Εκλογικού τους Κέντρου, τα οποία τίμησαν αυθόρμητα εκατοντάδες συμπολίτες τους και όχι … κατ’ ανάγκη υποχρεωμένοι παρόντες και χειροκροτητές.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ TO BINTEO TΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:

Απάντηση