Γιώργος Γιασημάκης: “Μαζί για τον τόπο μας”

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

“Πιστεύω σε μια αυτοδιοίκηση με ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, Συμμετοχή και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στις λειτουργίες του Δήμου και στις αποφάσεις που αφορούν τους πολίτες, ενάντια στα κυκλώματα συμφερόντων. Σε μια αυτοδιοίκηση που να σέβεται και να προστατεύει το δημόσιο χρήμα, το χρήμα των πολιτών, γιατί στους καιρούς που διανύουμε αυτό δίνεται με μεγάλη δυσκολία από το σύνολο της κοινωνίας μας. Σε μια ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Αυτοδιοίκηση για το σύνολο των προβλημάτων, με γνώμονα πάντα το συμφέρον των πολλών”.

Αυτήν την «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Αυτοδιοίκηση για το σύνολο των προβλημάτων, με γνώμονα πάντα το συμφέρον των πολλών», ήρθε η μεγάλη δημοτική παράταξη που δημιουργήθηκε, “ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ”, με επικεφαλής τον Γιώργο Γιασημάκη να την κάνει πράξη εδώ στο δήμο Ωρωπού.

Την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 που έγινε η επίσημη “Πρώτη”, όλοι όσοι ήταν εκεί, αλλά και τα μηνύματα που “έφυγαν” προς ολόκληρο το δήμο, έδωσαν την ελπίδα, αισθάνθηκαν τη δυναμική, σκόρπισαν παντού τον ενθουσιασμό μιας συμμετοχικής προσπάθειας, για να έρθει, επιτέλους, η ΚΑΘΑΡΗ μέρα, η μέρα της δημιουργίας για την κοινωνία του Ωρωπού, προς όλες τις κατευθύνσεις και κυρίως για τον σεβασμό του τόπου και της Ιστορίας του. Το οφείλει στα παιδιά του, το οφείλει στο «αύριο» όλων.

«Σήμερα βρισκόμαστε εδώ, υλοποιώντας μια απόφαση για συστράτευση και συνεργασία ευθύνης, η οποία είναι, να είμαστε όλοι εμείς… ΜΑΖΙ, για τον τόπο μας. Γιατί ο τόπος μας, είμαστε όλοι εμείς. Οι δημιουργοί και η εικόνα του. Εμείς κρατάμε την τύχη του στα χέρια μας, εμείς του δίνουμε χρώμα, εμείς του δίνουμε ελπίδα και όλοι εμείς μαζί, του δίνουμε ζωή».

Με τα λόγια αυτά ξεκίνησε την ομιλία του ο Γιώργος Γιασημάκης, καταθέτοντας την «ταυτότητα» του νέου Συνδυασμού, έχοντας μπροστά του μία κατάμεστη αίθουσα από συνδημότες του, αλλά κυρίως, εκπληκτική σε πάθος και ενθουσιασμό, με πρόσωπα που πίστευαν σε μια ΝΙΚΗ του Ωρωπού, που σίγουρα θα έρθει, γιατί για όλους ο δρόμος αυτής της ΝΙΚΗΣ που άνοιξε… είναι μονόδρομος για τους ίδιους, για τις οικογένειές του Ωρωπού, για τον τόπο ολόκληρο!

Δείτε παρακάτω το VIDEO της ομιλίας του Γιώργου Γιασημάκη:

 

 

 

Απάντηση