Παναγιώτης Χασιώτης: “Με αίσθημα ευθύνης για τον τόπο μας.”

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με αυξημένο αίσθημα ευθύνης απέναντι στον τόπο μας και τους κατοίκους αποφασίσαμε να αφήσουμε στην άκρη φιλοδοξίες και προσωπικές στρατηγικές και να συμπορευθούμε σε ένα κοινό αγώνα ενώνοντας τις δυνάμεις μας για ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο μας. Είναι πρωτίστως ηθική μας υποχρέωση απέναντι στους πολίτες του Δήμου μας να δώσουμε μία νέα πνοή προτάσσοντας τη Δημοκρατία και τη συλλογικότητα.

Άνθρωποι από διαφορετικές πολιτικές ή ιδεολογικές αφετηρίες, από διαφορετικές δημοτικές κοινότητες, αλλά με κοινό όραμα για το Δήμο μας, χαράσσουμε μία νέα πορεία στα δημοτικά δρώμενα. Τα προβλήματα του τόπου μας δεν έχουν χρωματισμούς πολιτικούς, ιδεολογικούς ή τοπικιστικούς.

Αυτό που λείπει σήμερα από το Δήμο μας είναι η κουλτούρα συνεργασίας, η συλλογική προσπάθεια, η υπέρβαση κατεστημένων νοοτροπιών.

Όραμά μας είναι να διοικείται ο Δήμος δημοκρατικά, να έχει την ικανότητα να μαθαίνει και να αφουγκράζεται τι συμβαίνει γύρω του, σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο και να προσαρμόζεται ανάλογα. Να αποκτήσει και ο Δήμος Ωρωπού τη θέση που του αξίζει σε επίπεδο οικονομικό, πολιτισμικό, τουριστικό κ.ά. Να γίνει ένας σύγχρονος ανεπτυγμένος Δήμος ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Έργα δράσης, υποδομές, παροχή υπηρεσιών, προβολή, διεθνείς σχέσεις, πολιτιστικές δραστηριότητες, διαφάνεια και κοινωνική πολιτική, με αυτά θα υλοποιήσουμε την πολιτική μας και το όραμά μας.


Απάντηση