Βαγγέλης Ηλιάσκος: “Την Κυριακή ξεκινά μια νέα ελπιδοφόρα και δυναμική προσπάθεια…”

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Φίλες και φίλοι
Την Κυριακή ξεκινά μια νέα ελπιδοφόρα και δυναμική προσπάθεια. Μια προσπάθεια που έρχεται να συνενώσει την Αυτοδιοικητική πείρα, με την ζωντάνια των νέων ανθρώπων.

Μια προσπάθεια που φαντάζει και είναι η ελπίδα για τον τόπο μας και τους πολίτες του. Μια προσπάθεια που έρχεται να βάλει τέλος στην κακοδιοίκηση και στις ξεπερασμένες νοοτροπίες και πρακτικές. Μια προσπάθεια που έρχεται να ξαναγεννήσει την ελπίδα και την συμμετοχή.

Χάθηκε πολύς χρόνος και πέρασαν αμέτρητες ευκαιρίες από μπροστά μας. Κοντόφθαλμες και εγωιστικές πολιτικές δεν εκμεταλλεύτηκαν τα όσα η νέα πραγματικότητα προσφέρει, γυρνώντας τον τόπο πίσω σε άλλες ξεπερασμένες εποχές.

Δεν είχαμε το δικαίωμα να αδρανήσουμε.
Ενώνουμε τις δυνάμεις μας σε μια προσπάθεια με κοινό στόχο την δημιουργία εκείνου του “άλλου” Δήμου Ωρωπού. Εκείνου που θα μας ταιριάζει, θα μας αρμόζει και θα μας κάνει υπερήφανους. Εκείνου που θα ανήκει στους πολίτες του και που θα τους ωθεί να γίνουν συμμέτοχοι και κοινωνοί των όσων θα πραγματοποιούνται. Εκείνου που θα μπορούμε αύριο να παραδώσουμε στη νέα γενιά κοιτάζοντάς την στα μάτια.

Σε αυτή την κρίσιμη καμπή συστρατεύτηκα με τον Γιώργο Γιασημάκη και με ένα πλήθος συμπολιτών μου, πιστεύοντας πως ήρθε η ώρα ο Δήμος μας να αλλάξει σελίδα.
Ήμουν παρών, σε κάθε προσπάθεια που είχε στόχο την καλυτέρεψη των συνθηκών ζωής των πολιτών του Ωρωπού, πάντα σε συμμετοχικά πλαίσια, με γνώμονα την διαφάνεια, την δημοκρατική προοπτική, την άλλη Αυτοδιοίκηση.

Είναι σημαντικό αγαπητοί φίλοι, οι πολίτες να εμπιστεύονται αυτούς που εξέλεξαν για να τους Διοικούν και να νιώθουν μέρος των πράξεων της όποιας Διοίκησης και η Διοίκηση που θα το πετύχει αυτό, θα έχει πετύχει τα πάντα.

Δεν θα μπορούσα σήμερα να είμαι απών.

Φίλες και φίλοι, σας καλώ την Κυριακή 17 Μαρτίου στις 11.30 στον πολυχώρο «ATLANTIS» στην Σκάλα Ωρωπού, στην πρώτη συγκέντρωση αυτής της μεγάλης ανανεωτικής προσπάθειας και στην ανακοίνωση της νέας Δημοτικής μας Παράταξης «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Γιασημάκη.

Απάντηση