“Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα”… του κ.Ρούσση για τα διόδια!!!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Διαβάζουμε την σημερινή ανάρτηση του γνωστού αγνώστου επικοινωνιολόγου του Δημάρχου και πραγματικά αναρωτιόμαστε μέχρι που μπορεί να φτάσει τόσο το θράσος και η αμετροέπεια, όσο και η χρησιμοποίηση της παραποίησης κάθε τι αληθινού και υπαρκτού.

Λέει λοιπόν ο γνωστός άγνωστος επικοινωνιολόγος, πως ο κύριος Γιασημάκης και η Αντιπολίτευση ζητά να επιστρέψει ο Δήμος τα χρήματα στην Νέα Οδό και να πουλήσει έτσι τους αγώνες που προφανώς διεξήγαγε η Δημοτική Αρχή, σε κάποιον άλλο πλανήτη, εναντίον κάποιων ανύπαρκτων εχθρών, σε κάποιο παράλληλο σύμπαν.

Μια Δημοτική Αρχή, που χαρακτηρίζεται από την νοοτροπία του YES MEN,σε οποιαδήποτε απόφαση της επιβάλλεται.

Μια Δημοτική Αρχή, που έχει συνηθίσει να διαχειρίζεται τα πάντα, στο παρασκήνιο, με τρόπους επιπόλαιους και ξεπερασμένους.
Μια Δημοτική Αρχή που κάθε φορά που αυτές ακριβώς οι πράξεις της, αποκαλύπτουν πως δέχτηκε μια νέα “φάπα”,ανακαλύπτει εχθρούς που φταίνε.
Μια Δημοτική Αρχή, που ασυλλόγιστα και ανεύθυνα, “κληρονομεί” στις επόμενες γενιές  χρέη εκατομμυρίων ευρώ,αδιαφορώντας για τον τρόπο και για τον χρόνο που θα απαιτηθεί για να κλείσουν αυτές οι “πληγές”.

Και φυσικά όλα αυτά τα κάνει, επιδιώκοντας κάθε φορά να βρει κάλυψη, στα ψέματα και στην παραποιημένη εικονική πραγματικότητα του επώνυμου ανώνυμου Παρατηρητή.

Εννοείτε βέβαια πως ο κύριος Γιασημάκης και η Αντιπολίτευση, αλλά και ο κάθε λογικός πολίτης αυτού του τόπου δεν λένε αυτά που υποστηρίζει ο Παρατηρητής ,ότι λένε.Το αντίθετο μάλιστα.

Όλοι επιθυμούν να μάθουν άλλα, ιδιαιτέρως σημαντικά θέματα και να πάρουν απαντήσεις πειστικές και με επιχειρήματα.
Γιατί κύριε Δήμαρχε αγνοήσατε το έγγραφο της Διευθύντριας των Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου και δεν φέρατε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο,όπως ακριβώς ήσασταν ηθικά, αλλά και νομικά υποχρεωμένος;
Γιατί κύριε Δήμαρχε δεν στείλατε δικηγόρο σε ένα τόσο σημαντικό Δικαστήριο για τα συμφέροντα του Δήμου;
Γιατί κύριε Δήμαρχε, για άλλη μια φορά παραβλέψατε την συναίνεση και την διαβούλευση που απαιτείται σε τόσο μεγάλα και κοστοβόρα θέματα και προχωρήσατε για άλλη μια φορά,ΜΟΝΟΣ, με τρόπους που δεν αντέχουν σε καμιά σοβαρή προσέγγιση;

Έχετε αντιληφθεί κύριε Δήμαρχε πως ο τόπος μας, ανήκει στα παιδιά μας και πως κάποια στιγμή θα πρέπει να εργαζόμαστε προς την κατεύθυνση ,να τους τον παραδώσουμε καλύτερο , από ότι εμείς τον παραλάβαμε;

Τέλος κύριε Δήμαρχε πιστεύεται πως αναβάλλοντας όλα τα μεγάλα ζητήματα και κουκουλώνοντας τα, ενόψει των Δημοτικών Εκλογών, κατορθώνεται να ξεγελάσετε, έστω και έναν πολίτη αυτού του τόπου;

Είναι πραγματικά λυπηρό και χρήζει και ιδιαίτερης μελέτης το πόσο εύκολα κάποιοι άνθρωποι υποβιβάζουν και την κοινή λογική, αλλά και την πραγματικότητα, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους δικούς τους ποταπούς σκοπούς. Και είναι και επικίνδυνο, όταν αυτοί οι άνθρωποι διοικούν και κρατούν στα χέρια τους τις τύχες ενός τόπου.

Τέτοιοι ακριβώς ήταν αυτοί που μας διοίκησαν τα τελευταία πέντε χρόνια και ευτυχώς για τον τόπο μας, η σταδιοδρομία τους φτάνει στο τέλος της.

Συσσώρευσαν δεκάδες δεινά στον τόπο, αλλά σύντομα ο Δήμος Ωρωπού θα επανέλθει στην κανονικότητα και στον δρόμο της ανάπτυξης.

Η διαχειριστική ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση