Τα “γαλλικά” Δημάρχου και Αντιδημάρχου σε αποκλειστικότητα(!), από το προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο.

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τις τελευταίες ημέρες μετά το «σάλο» που έχει δημιουργηθεί, η  απαίτηση του συνόλου των δημοτών είναι να δημοσιεύσει η Δημοτική Αρχή,  η ίδια ή έστω ακόμα και μέσω του «ανώνυμου-επώνυμου» έμμισθου ειδικού συμβούλου του κ. Ρούσση, Παρατηρητή Ωρωπού, το βίντεο της ολόκληρης  συνεδρίασης  του προχθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου.

Αυτό βέβαια αποτελεί πάγια θέση της Αντιπολίτευσης από την αρχή της θητείας του κ. Ρούσση ώστε να μπορούν οι δημότες να παρακολουθούν όλα τα Δημοτικά Συμβούλια ακόμα και ζωντανά μέσω ίντερνετ  και να μπορούν να βγάζουν μόνοι τους τα συμπεράσματά τους. Όπως  σωστά μαντεύετε ο Δήμαρχος δεν μπήκε καν στην σκέψη να συζητήσει την συγκεκριμένη πρόταση(!) προφανώς για ευνόητους λόγους.

Καταφέρνουμε λοιπόν σήμερα και δημοσιεύουμε  τα επίμαχα ηχητικά αποσπάσματα που με κόπο καταφέραμε να βρούμε και τα οποία προσπάθησαν «να πνίξουν»  ώστε να μην μάθουν τα χάλια τους και την κατάντια τους οι δημότες του Ωρωπού και να συνεχίζουν  έτσι απρόσκοπτα την εμετική προπαγάνδα τους!!!

Ακούστε λοιπόν τον Δήμαρχο  και τον Αντιδήμαρχο να μιλάνε άπταιστα «γαλλικά»  στους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης και βγάλτε τα συμπεράσματα  μόνοι σας!

<…άντε γ@μ@σ@ου…μ@λ@κ@…ηλίθιε…>

 

<…ξεφτίλες…>

 

<…εσύ τι πρόβλημα έχεις…εσύ τι είσαι… δικηγόρος του είσαι…>

 

<…μ@λ@κ@…γ@μ@ την Π@ν@γ…..>

 

 

<…ρε ξεφτίλες… ρε ξεφτίλες…>

 

Η διαχειριστική ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση