Κλίμα τρομοκρατίας από τον Δήμαρχο με απίστευτες ύβρεις στο σημερινό ΔΣ!!!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο Κατήφορος της Δημοτικής Αρχής, του Δημάρχου Θωμά Ρούσση προσωπικά, αλλά και κορυφαίων συνεργατών του, έφτασαν απόψε στο απροχώρητο. Στην αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και πριν καλά καλά ακόμα αυτό ξεκινήσει επιτέθηκαν με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Κωνσταντίνο Δέδε, εναντίον του Δημοτικού Συμβούλου Επαμεινώνδα Δημητρίου, επειδή τόλμησε να πει την άποψη του για την δράση του Δήμου κατά την καταστροφική φωτιά του Καλάμου,και τον εξύβρισαν με εκφράσεις καφενειακού τύπου χωρίς να σέβονται ούτε τον χώρο, ούτε το αξίωμα, ούτε φυσικά τους πολίτες του Δήμου Ωρωπού.

Στην συνέχεια προκάλεσαν διακοπή της συνεδρίασης ,επειδή απαιτούσαν να ανακαλέσει ο κύριος Δημητρίου.όταν ξανάρχισε η συνεδρίαση και πάλι ,αυτή την φορά με πρωταγωνιστή τον Δήμαρχο Θωμά Ρούσση, επιτέθηκαν και πάλι εναντίον του κυρίου Δημητρίου, απαιτώντας να ανακαλέσει.Ο κύριος Δημητρίου επέμεινε στην άποψη του,πράγμα πολύ φυσικό και απόλυτα φυσιολογικό, και αυτό προκάλεσε νέα γενικευμένη αντίδραση ολόκληρης πλέον της Δημοτικής ομάδας, που ξεπερνώντας τα εσκαμμένα , άρχισε να ασχημομονεί και να παραφέρεται.Ο Δήμαρχος Θωμάς Ρούσσης με ακατανόμαστες εκφράσεις ,όπως άντε “γ@μηθ….τε” ,”μ@λ@κες” “ξευτιλισμένοι” ,δεν θα φύγετε από εδώ και άλλα απίστευτα,εκτός εαυτού φάνηκε για άλλη μια φορά κατώτερος του αναμενομένου και έδειξε για άλλη μια φορά,πως δεν τιμά ούτε την θέση του Δημάρχου, αλλά και δεν σέβεται την Δημοκρατία και τις αρχές της.

Στην συνέχεια δε, επέβαλε με τρόπο αντιδημοκρατικό στον Προεδρεύοντα Δημοτικό Σύμβουλο, Παναγιώτη Χασιώτη,να διακόψει την συνεδρίαση, μιλώντας μάλιστα και σε αυτόν απαξιωτικά και προσβάλοντας την επιστημονική του κατάρτιση λέγοντας “είσαι και Δικηγόρος “,”αν δεν μπορείς σήκω φύγε” και άλλα πολύ”όμορφα” Η κατάσταση πια θεωρούμε πως έχει φτάσει στο απροχώρητο. Η Δημοτική Αρχή, έχοντας χάσει την ψυχραιμία της, βλέποντας το επερχόμενο τέλος της, δεν έχει πλέον καμιά επαφή με την λογική και τις Δημοκρατικές διαδικασίες. Επιχειρεί να δημιουργήσει κλίμα τρομοκρατίας,πιστεύοντας πως έτσι θα σώσει ότι μπορεί. Καλούμε όλους αυτούς τους απαράδεκτους νοσταλγούς παρελθοντικών νοοτροπιών και συμπεριφορών, να επανέλθουν στην κανονικότητα και στην πραγματικότητα.

Η Κοινωνία του Ωρωπού έχει αποφασίσει τελεσίδικα και οριστικά να τους αποπέμψει πανηγυρικά. Η Τρομοκρατία τους δεν θα περάσει.

Απάντηση