Ρούσσης Θ.- Καμπιώτης Δ.- Δάβρης Γ. κατηγορούμενοι για ΑΠΙΣΤΙΑ σε βάρος του ταμείου, για εκ δόλου παράλειψη είσπραξης οφειλών… σύμφωνα με επιστολή φωτιά του Αντιδημάρχου Οικονομικών!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Μια αποκαλυπτική επιστολή έκανε την εμφάνισή της σήμερα και συντάραξε για μία ακόμη φορά την ήδη βεβαρημένη ατμόσφαιρα των Δημοτικών πεπραγμένων.

Μια επιστολή αγωνίας που στέλνει ο νυν Αντιδήμαρχος Οικονομικών  και πρώην Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Γιώργος Δάβρης, προς τον νυν Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Ανδρέα Θεοδώρου και τον καλεί να κάνει το καθήκον του. 

Μια επιστολή που αποκαλύπτει πως έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απιστία σε βάρος του ταμείου, εναντίον του νυν Δημάρχου Ωρωπού Θωμά Ρούσση, εναντίον του υποψήφιου Δημάρχου Ωρωπού και πρώην Προέδρου του Ταμείου Διονύση Καμπιώτη, αλλά και εναντίον του Αντιδήμαρχου Οικονομικών Γιώργου Δάβρη. 

Μια επιστολή  ενός  ηγετικού στελέχους της Διοίκησης του Δήμου Ωρωπού, που απλά μην αντέχοντας άλλο τον παραλογισμό και την κακό διοίκηση, αποφασίζει να αποκαλύψει, αλλά και να προειδοποιήσει, πριν τα πράγματα φτάσουν στο απροχώρητο.

Το γιατί ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών στέλνει αυτή την επιστολή τώρα, δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε. Αυτό που γνωρίζουμε με σιγουριά είναι ότι για μια ακόμη φορά θα την πληρώσουν αυτοί που δεν φταίνε … οι επαγγελματίες της παραλίας.

Η ανεπάρκεια των διοικούντων να λειτουργήσουν έστω και ένα Νομικό Πρόσωπο έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει.   Μα τι να περιμένει κάποιος από μια Διοίκηση που δεν την τρομάζει ούτε καν η ποινική δίωξη για απιστία, με ότι αυτό συνεπάγεται;

Τι να περιμένει κανείς από μια Διοίκηση, που κάθε μέρα καταστρατηγεί με περισσή ευκολία τον νόμο και την τάξη, χωρίς να νοιάζεται αν πέρα από την δικιά της, βέβαια καταδίκη, οδηγεί και τον τόπο σε απόλυτη απαξίωση.

Οι πολίτες του Ωρωπού, δεν αντέχουν άλλο.

Κάθε μέρα πιστεύουν πως τα είδαν όλα και όμως έρχεται η ίδια η απερχόμενη Διοίκηση, να τους αποδείξει πως ακόμα δεν έχουν δει τίποτα.

Στην τελική μια κοινωνία που διοικείται άναρχα και χωρίς ηθικούς φραγμούς, είναι μια κοινωνία που οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στον αφανισμό!!!

Η διαχειριστική ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση