Γελάνε και οι Γλάροι…

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Και να λοιπόν που ο “Γιάννης-Πάκης  Παρατηρητής” υπάρχει. Υπάρχει ζει και βασιλεύει. Και φυσικά δεν έχει πάρει χαμπάρι για τα όσα έχουν συμβεί στον Δήμο μας, τις τελευταίες μέρες. Δεν έχει συγκινηθεί από την Πανελλήνια αποδοκιμασία, που επάξια κέρδισε αυτός και ο εντολέας του.

Λες και δεν άλλαξε τίποτα. Βγήκε λοιπόν όλο χαρά και κομπορρημοσύνη να ανακοινώσει πως έχει αποκλειστικές πληροφορίες για τα δήθεν μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στο εσωτερικό της παράταξης του Γιώργου Γιασημάκη.
Τα άκουσαν οι γλάροι στην παραλία και ακόμα γελάνε.

Θα απαντήσουμε στον “φίλο” γνωστό-άγνωστο “Γιάννη-Πάκη Παρατηρητή”, πως στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Τα προβλήματα που προσπαθεί να εξαγάγει, είναι ακριβώς δίπλα του, στον δικό του χώρο και αυτό ακριβώς επιχειρεί να καλύψει. Μια κίνηση απελπισίας και αντιπερισπασμού, που αποσκοπεί όπως κάθε κίνηση του συγκεκριμένου “κέντρου”.

Να αποπροσανατολίσει και να παραπλανήσει την κοινωνία των πολιτών του Ωρωπού. Είναι όμως πλέον φανερό και αδιαμφισβήτητο πως αυτό το “έργο” έχει πια λάβει πολύ κακό τέλος. Και αυτό αποδεικνύεται από τους αναγνώστες της “συμπαθούς” αυτής ανώνυμης ιστοσελίδας που συνεχώς μειώνονται και συνεχώς αδιαφορούν για τα όσα φαιδρά και αστεία αναφέρει.

Όσο για τις αντιδράσεις των υποτίθεται δικών του ανθρώπων, ούτε ένα like πια, ούτε μια κοινοποίηση. Του απέμεινε μόνο ο συνέταιρος του ο “Καρράς”, να ανταλλάσσουν φιλοφρονήσεις και να αλληλοθαυμάζονται. Η κοινωνία του Ωρωπού τους έχει γυρίσει εκκωφαντικά την πλάτη. 

Όσο για τα όσα αποκαλύπτει, υπό μορφή φημών, εμείς θα του συνιστούσαμε να έχει υπομονή και κουράγιο.

Να περιμένει γιατί και αυτός και ο εντολέας του, θα το πιουν το πικρό ποτήρι μέχρι το τέλος. Και μάλιστα επειδή ανυπομονούν, τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα και σύντομα για αυτούς.
Αργά και βασανιστικά κάθε μέρα που περνά θα αντιλαμβάνονται πως τελικά έρχεται η αποκαθήλωση τους και θα καταλαβαίνουν πως όσα τεχνάσματα και όσες “κουτοπονηριές” χρησιμοποίησαν, τελικά απέμειναν μόνοι και έρημοι, παραδείγματα προς αποφυγήν και σημάδια  παρωχημένου πολιτικού παρελθόντος.

Και φεύγοντας ξέρουν πρώτα από όλους οι ίδιοι, πως κανένας δεν θα τους θυμάται και κανένας δεν θα τους συζητά, παρά μόνο όταν απαριθμούν τα όσα καταστροφικά και απαράδεκτα, επέβαλαν στον τόπο μας, για μια ολόκληρη πενταετία υποβάθμισης και καταστροφής.

Η διαχειριστική ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση