Μαριάννα Μίχα: “Το oscar υποκρισίας… σας ανήκει!”

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σε ρυθμό <<Punjabi>> χορεύει πλέον η Δημοτική Αρχή μετά από τεσσεράμισι χρόνια βουβού κινηματογράφου. Πράγματι, με σενάρια που θυμίζουν Ινδική ταινία γράφουν δακρύβρεχτες νουβέλες με νομική εσάνς -κάποιες φορές καλογραμμένες- μας υπενθυμίζουν ότι δεν υπάρχει ελπίδα, ίχνος ευθιξίας και αξιοπρέπεια! Πρώτα η κουκούλα!

Άλλωστε τι να περιμένει κανείς από ανθρώπους που αγαπημένο τους “φως” είναι το σκοτάδι. Καθιέρωσαν ως πολιτικό αντίλογο τις προσωπικές επιθέσεις, την εξύβριση και την προσβολή προσωπικότητας, με περίσσιο θράσος και χωρίς ίχνος ντροπής, κάνουν απέλπιδες προσπάθειες να πιαστούν απ’ τα μαλλιά τους, παρομοιάζοντας ανθρώπους που ο “υπάλληλος” τους έχει θίξει χυδαία και το γνωρίζουν, με πρωταγωνιστές του Bollywood!!! Μάθετε όμως πως η Ινδία είναι μια χώρα με κουλτούρα, μια χώρα που λεηλατήθηκε από τους Άγγλους ευγενείς!!!

Η ηθική ουδετερότητα σας είναι η αιτία του κακού και φυσικά δεν εξυπηρετεί το δίκαιο! Έχετε μετατρέψει το δημοτικό συμβούλιο σε «σανίδι» και κρίνοντάς σας λοιπόν σαν ηθοποιούς, είστε πολύ καλοί! Το oscar υποκρισίας… σας ανήκει! Είναι το ενθύμιο της θητείας σας γιατί τα έργα σας είναι τόσο αόρατα, που οπωσδήποτε χρειάζεται ο “Παρατηρητής” να τα περιγράψει… Χρειάζονται βέβαια και χάπια παραισθησιογόνα, που είναι ο μοναδικός τρόπος για να «ζωντανέψουν» στα μάτια μας, τα “φανταστικά” πεπραγμένα σας!

Τέλος, ανθρώπινα και φιλικά… Μην αγχώνεστε για τη συνέχεια. Να έχετε ψυχραιμία για την πραγματικότητα! Δεν έχετε επιχειρήματα… Τα ατοπήματα σας πολλά και συνεχόμενα… Η κουκούλα είναι απαραίτητη και η κάθε αντίδραση σας, αναμενόμενη!

Επειδή ο Μάιος είναι ζεστός μήνας… Πλερέζα έχετε;;;; Να πάρετε!!!!!

*Η Μαριάννα Μίχα είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ πολιτισμού, περιβάλλοντος, παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Ωρωπού.

Απάντηση