Βασίλης Μυλωνάς:”Όλοι σας… και μόνος του… απελπιστικά μόνος του!!!”

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

” Όλοι σας …. και μόνος του…. σας έχει… ο Δήμαρχος…. γατάκια….”

Θα μπορούσε να είναι τίτλος θεατρικής παράστασης όμως, είναι η επίσημη θέση πλέον της Δημοτικής Αρχής μέσω του επίσημου εκφραστή giorgos karras.

Γίνεται επίσημη καταγγελία – ψήφισμα ”εν γνώσει των συνεπειών του νόμου” για τον έμμισθο συνεργάτη του Κου Ρούσση, και η απάντηση ήταν άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!!!
Βρέθηκε μάλιστα και Σύμβουλος να πεί πώς αυτοί που έκαναν την καταγγελία δεν ασχολούνται με τα σοβαρά προβλήματα του ΔΉΜΟΥ!!

Μα κάθε φορά που η αντιπολίτευση εξέφραζε άποψη και θέσεις πάνω στα σοβαρά θέματα που πέρασε ο Δήμαρχος, όπως διόδια, ντουμάνη, ιδιωτικοποίηση καθαριότητας κτλ. κτλ. βρισκόταν πάντα ο πρόθυμος έμμισθος σύμβουλος του Δημάρχου να συκοφαντεί όποιον τολμούσε να μιλήσει, αποπροσανατολίζοντας με τον χειρότερο τρόπο την ουσία των θεμάτων!! Πώς?? Φυσικά βρίζοντας, ή κάνω λάθος!!

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ρωτήσω τον Κο Οικονομάκο και την ομάδα του, ποια είναι η γνώμη τους για τα θλιβερά αυτά γεγονότα που συμβαίνουν στον Δήμο μας??

Ποιά είναι η θέση του Κου Καμπιώτη, του νέου υποψήφιου που στηρίζει ο πρώην Δήμαρχος??

Ξέρετε είναι ερωτήματα που υπάρχουν στον κόσμο του Ωρωπού και πρέπει να απαντηθούν. Πρέπει να απαντηθούν και για έναν ακόμη λόγο, περίεργο κατά την γνώμη μου. Έχει στο παρελθόν ασχοληθεί ο Κος Τόλιας με όλους τους υπόλοιπους της αντιπολίτευσης, εκτός από το ”Οραμα Δημιουργίας” γιατί??

Εν κατακλείδι όλοι σας….. και μόνος του… απελπιστικά μόνος του…

Απάντηση