Κρίμα που η λέξη “φιλότιμο” είναι Ελληνική!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Είναι προφανής ο πανικός που έχει καταλάβει το σημερινό Δήμαρχο Θωμά Ρούσση μετά την ταυτοποίηση του Ειδικού του Συνεργάτη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Πάνω στην βιασύνη τους και στον πανικό τους να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, άρχισαν τα λογοπαίγνια σχετικά με το εάν η ταυτοποίηση του Προκόπη Τόλια αφορά μόνο το Oroposnews.net ή τον Παρατηρητή Ωρωπού! Τελώντας εν πλήρη συγχύσει ξέχασαν ότι το Oroposnews.net αυτοτιτλοφορείται και ως «Παρατηρητής Ωρωπού».  Μία ματιά στη μηχανή αναζήτησης Google θα τους κάνει να θυμηθούν καλύτερα!

Αντί να απαντήσουν και να δώσουν εξηγήσεις για τα υβριστικά και συκοφαντικά δημοσιεύματα του Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου μέσα από την ιστοσελίδα Oroposnews.net – Παρατηρητής Ωρωπού, έχουν περίσσιο θράσος να  κατηγορούν για κακόγουστο και κακοστημένο σόου!

Αφού δεν τόλμησε ο Δήμαρχος να αναγνώσει στους Δημοτικούς του Συμβούλους, όπως επίμονα του ζητούσαν,  τα έγγραφα που ταυτοποιούν τον Συνεργάτη του και τον παραπέμπουν στον Εισαγγελέα, αποκαλεί τους δημότες του Ωρωπού και τους Δημοτικούς Συμβούλους της αντιπολίτευσης που προσέφυγαν στην Ελληνική Δικαιοσύνη πλαστογράφους της αλήθειας!  Όπως λέει και ο λαός μας, “φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης”!

Φτάνει πια με τις ανευθυνότητές σας! Καταγγέλλουμε το Δήμαρχο Θωμά Ρούσση και την απαράδεκτη και ανήθικη πολιτική κάλυψη που παρείχε στον Προκόπη Τόλια, ο οποίος έθιγε με βάναυσο τρόπο υπολήψεις πολιτικών αντιπάλων.  Και ήταν τόσο «καθαρή» και «έντιμη» η ιστοσελίδα του που φρόντισε πλέον να την κατεβάσει από το Διαδίκτυο!    

Αρκετά με την υποβάθμιση του δημόσιου βίου στο Δήμο μας. Αν θέλετε  να αυτοεξευτελίζεσθε καθημερινώς, είναι δικαίωμά σας. Δεν έχετε το παραμικρό δικαίωμα να εξευτελίζετε το Δήμο Ωρωπού και τα θεσμικά του όργανα. Συνεχίστε λοιπόν να καλύπτετε δημόσια τους κουκουλοφόρους “Παρατηρητές” και τη δράση τους.

Κρίμα που η λέξη φιλότιμο υπάρχει μόνο στην Ελληνική γλώσσα!

Η διαχειριστική ομάδα του Oropos Voice.

 

Απάντηση