Σάρωσε ο Νώντας Δημητρίου σε αποδοχή, για το έργο του στον Συνεταιρισμό και στον Αυλώνα.

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Για άλλη μια φορά τιμήθηκε καθολικά το έργο του Επαμεινώνδα Δημητρίου, στον Αναγκαστικό Συνεταιρισμό Αυλώνα. Με ψήφους μεριδίων (κάθε μερίδιο εκπροσωπεί περισσότερους του ενός ανθρώπους, οικογένειες) 84 υπέρ και 1 κατά, έγινε αποδεκτός από την Γενική Συνέλευση του Συνεταιρισμού και εγκρίθηκε, ο ισολογισμός και απολογισμός του έτους 2018.

Το αποτέλεσμα αυτό σημαίνει ότι, σχεδόν ΟΜΟΦΩΝΑ οι εταίροι (98,8%), αναγνωρίζουντη τιτάνια προσπάθεια που κάνει στα χρόνια επί της προεδρίας του ο Νώντας Δημητρίου, για χρηστή διαχείριση των οικονομικών, παράλληλα με πολύμορφες δράσεις προς όφελος, αποδεδειγμένα, τόσο του Συνεταιρισμού, όσο και της κοινωνίας του Αυλώνα.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνεταιρισμού

Μετά την διαδικασία έγκρισης του ισολογισμού και απολογισμού 2018, έγινε η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Αυλώνα. Σε αυτήν ψήφισαν 162 εταίροι, με τον Νώντα Δημητρίου να παίρνει στην 5η εκλογή του για την Προεδρεία του Συνεταιρισμό, το 79% των ψήφων (132), ενώ για την 4η εκλογή του είχε πάρει το 70%. Και τα 6 εκλεγέντα μέλη, δηλώνουν την στήριξή τους στον κ. Δημητρίου.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν:

  1. Επαμεινώνδας Δημητρίου ψήφοι 132
  2. Γιώργος Λιάκουρης (Κουφός) ψήφοι 82
  3. Ευάγγελος Μπουγέσης ψήφοι 70
  4. Δημήτρης Λιάκουρης ψήφοι 68
  5. Αναστάσιος Λέκκας ψήφοι 62
  6. Γεώργιος Τσάδαρης ψήφοι 61
  7. Σπύρος Σαμπάνης ψήφοι 43


    Πηγή: Μάχιμη Πόλη

Απάντηση