Βασίλης Μυλωνάς: “Κύριε Δήμαρχε, με ποιο δικαίωμα ο συνεργάτης σας…”

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ – ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Είναι αναμφίβολα παραδεκτό πώς βασικό στοιχείο της δημοκρατίας, αυτής της δημοκρατίας που ζούμε, είναι ο δημόσιος διάλογος, η δημόσια αντιπαράθεση με επιχειρήματα, που στην συνέχεια αξιολογούνται από τους πολίτες που βγάζουν τα συμπεράσματά τους και ανταποκρίνονται αναλόγως.

Κύριε Δήμαρχε,
έχω εκφράσει δημόσια και πολλές φορές την αντίθεσή μου στην πολιτική σας, σε πάρα πολλά θέματα. Όπως για παράδειγμα στην σωρεία των αναθέσεων, στην εκχώρηση της καθαριότητας σε ιδιώτη, την υπαναχώρησή σας στα διόδια, την απαξία και περιφρόνηση του Δ.Δ. Αυλώνα, στον τρόπο άσκησης της εξουσίας σας και πολλά άλλα. Την διαφωνία μου αυτή την εκφράζω, χρόνια τώρα, ΕΠΩΝΥΜΑ, με ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ!!

Κύριε Δήμαρχε,
στις πλείστες των περιπτώσεων, την απάντηση στα θέματα που διαφωνώ μαζί σας, ΔΗΜΟΣΙΑ, την παίρνω μήνες τώρα από τον κουκουλοφόρο ”παρατηρητή” με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για εμένα, για το επάγγελμά μου, την ηλικία μου. Την απάντηση την παίρνω από τον κουκουλοφόρο ”ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ”, χωρίς να έχω την δυνατότητα να κοιτάξω στα μάτια αυτόν που με λοιδορεί!!

Κύριε Δήμαρχε,
την απάντηση την παίρνω πλέον από τον ΕΜΙΣΘΟ συνεργάτη σας, τον Κο ΠΡΟΚΟΠΗ ΤΟΛΙΑ,τον οποίο ΚΑΙ με δικά μου χρήματα, έχετε βάλει σε μια θέση που αντί να εκφράζει την πολιτική σας ΔΗΜΟΣΙΑ, εκφράζει την πολιτική σας φορώντας κουκούλα!! Μπορείτε Κε Δήμαρχε να μου πείτε ποιός είναι ο Κος Τόλιας, με ποιο δικαίωμα ο συνεργάτης σας, ο εκφραστής της πολιτικής σας, θα με αποκαλέσει κοροϊδεύοντας με ”γιαουρτά”?? Ποιος του έδωσε αυτό το δικαίωμα??

Κε Δήμαρχε,
το πώς εγώ θα χειριστώ τις προσβολές που έχω δεχτεί από τον ”παρατηρητή”, το Κο Τόλια πλέον, είναι άλλο θέμα. Από εσάς, πρώτα θα παρακαλούσα και μετά θα απαιτούσα μια συγνώμη για τον τρόπο που ο συνεργάτης σας λειτουργεί χρησιμοποιώντας δημόσιο χρήμα και φυσικά την άμεση απομάκρυνσή του από αυτήν τουλάχιστον την θέση. Διότι Κύριε Δήμαρχε, κατά την γνώμη μου, η άσκηση της εξουσίας πρέπει εκτός από νόμιμη να είναι και ηθική.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Απάντηση