ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΑΖΒΙΝΙΑΝ: “Η καταστροφική για την τύχη του τόπου μας ιστορία, έφτασε στο ΤΕΛΟΣ της!”

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η χθεσινή αποκάλυψη, είναι «το κερασάκι στην τούρτα» που σερβίρει στους συνδημότες μου η σημερινή δημοτική αρχή του κυρίου Ρούσση! Μια «τούρτα» που έχει δηλητηριάσει την πολιτική ζωή του δήμου μας και όχι μόνο. Γιατί όταν ακούγεται, με υπαρκτά και αδιάσειστα στοιχεία, ότι ο υβριστής και συκοφάντης των πολιτικών αντιπάλων του δημάρχου, ο παραπληροφορητής των δημοτών του Ωρωπού, ως ανώνυμος «Παρατηρητής» και ανώνυμος «OroposNews.Net», είναι ο ειδικός σύμβουλος σε θέματα επικοινωνίας του δημάρχου, δεν μπορεί κανείς να μην αναρωτηθεί, σε ποια μυαλά και χέρια, βρίσκεται σήμερα η τύχη του τόπου μας! Σίγουρα στα χειρότερα!

Στη διαπίστωση αυτή, κύριος υπεύθυνος είναι φυσικά ο δήμαρχος κύριος Ρούσσης, τα πολιτικά ζητούμενα του οποίου, φαίνεται ότι δεν έχουν ηθικούς φραγμούς και κοινωνικές αξίες, γι’ αυτό και πιστεύω ότι δεν πρόκειται να μπει καν στον προβληματισμό, αν οφείλει ή όχι να απομακρύνει από τις υπηρεσίες του γραφείου του, τον άνθρωπο που πληρώνει ο δήμος με χρήματα των δημοτών, για να εξευτελίζειαξίες και ηθικές ανθρώπων, οικογενειών και μιας ολόκληρης κοινωνίας! Και αυτό, ενώ απεύχομαι φυσικά να το δούμε, δυστυχώς… θα το δούμε!

Το μόνο ευτύχημα όμως είναι ένα! Και είναι ότι όλα έχουν μια αρχή, αλλά και ένα τέλος! Και το τέλος αυτής της πολύ άρρωστης, καταστροφικής για την τύχη του τόπου μας, ιστορίας, γρήγορα φτάνει στο τέλος της! Έφτασε στο ΤΕΛΟΣ της!

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΑΖΒΙΝΙΑΝ

Δημοτικός Σύμβουλος Ωρωπού (πρώην αντιδήμαρχος)

Απάντηση