ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΙΧΑ: Συντάσσομαι με τον Γιώργο Γιασημάκη!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αγαπημένοι μου, φίλες και φίλοι!!!

Με το ξεκίνημα του νέου έτους και λίγο πριν μας μείνει το «όνειρο» του απερχόμενου Δημάρχου για ταυτότητα, με μοναδικό γνώμονα την αγάπη μου για τα κοινά του τόπου που ζω και εργάζομαι, με σύμμαχο τους ανθρώπους που με τιμούν καθημερινά με την εμπιστοσύνη τους, εξακολουθώ να αναζητώ την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο του Δήμου μας.

Με καθαρή συνείδηση, με ανιδιοτέλεια και αμείωτη την διάθεση μου για ένα Δήμο φωτεινό και αξιοκρατικό, με ένα Δήμαρχο που να σέβεται τον εαυτό του, τον άνθρωπο και τις αξίες, και ο οποίος δεν θα χρειάζεται σκοτεινούς έμμισθους «παρατηρητές», «πιλότους» και «γυπαετούς» να περιγράψουν το ανύπαρκτο έργο του, να αποπροσανατολίσουν με ύβρεις, συκοφαντίες και προσωπικές επιθέσεις τους ανυπότακτους σε αυτόν.

Με αυτές τις προϋποθέσεις, σας ανακοινώνω με μεγάλη χαρά, τιμή και αίσθημα ευθύνης, την υποψηφιότητα μου στις ερχόμενες εκλογές, στις οποίες συντάσσομαι με τον Γιώργο Γιασημάκη, τον άνθρωπο που την εμπιστοσύνη δεν την χρησιμοποιεί για προεκλογικό σλόγκαν, που κερδίζει ανθρώπους με την ακεραιότητά του και εμπνέει σεβασμό. Γιατί ο σεβασμός και η εμπιστοσύνη φίλοι μου, εμπνέονται και δεν επιβάλλονται και φυσικά συνοδεύονται από πράξεις. Δυστυχώς, μοναδική πράξη της σημερινής Δημοτικής Αρχής που στήριξα στις εκλογές του 2014, είναι η προδοσία της εμπιστοσύνης μας, μια πράξη επαίσχυντη.

Τώρα ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τα σημερινά δεδομένα… Είναι υποχρέωση μας! Με δύναμη ευθύνης σας λέω, πάμε Δυναμικά να φτιάξουμε όλοι μαζί την πραγματικότητα που μας αξίζει… Είναι στο χέρι μας… Πάμε φίλοι μου όλοι μαζί να ανάψουμε τα «Φώτα» του Δήμου μας… Είναι η αγάπη για τον τόπο μας…

Σας εύχομαι Καλή Χρονιά και Δημιουργική!

Από καρδιάς

Μαρία-Άννα (Μαριάννα) Μίχα

Απάντηση