Όταν το ψέμα αποκαλύπτεται άμεσα…

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Από την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα τον προϋπολογισμό του 2019, οφείλουμε να σταθούμε πρώτα σε μία ΕΡΩΤΗΣΗ του  Μιχάλη Χασιώτη, σε μία ΑΠΑΝΤΗΣΗ του δημάρχου Θωμά Ρούσση και σε μία ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ του Γιώργου Γιασημάκη από την οποία αναδείχθηκε για μια φορά ακόμη η απαξιωτική πολιτική που ακολουθεί η σημερινή δημοτική αρχή, η οποία και την κατέστησε… απερχόμενη!

Η ερώτηση του δημοτικού συμβούλου Μιχάλη Χασιώτη ήταν για το αν ο προϋπολογισμός του 2019 περιλαμβάνει και την δημιουργία θεάτρου-πολυχώρου πολιτισμού στη θέση του πρώην λατομείου Ντουμάνη στο Πολυδένδρι, όπως είχε παρθεί απόφαση από το δημοτικό συμβούλιο, μετά από δική του πρόταση στις 28/03/2017.

Η απάντηση του δημάρχου ήταν ότι… στην σελίδα 42 του προϋπολογισμού… υπάρχει το συγκεκριμένο έργο.

Με παρέμβασή του ο Γιώργος Γιασημάκης ζήτησε από το δήμαρχο να αναφέρει στο δημοτικό συμβούλιο, που αναφέρονται χρήματα στη σελίδα 42 για το έργο αυτό, με δεδομένο ότι υπήρχαν 495 ευρώ το 2018, τα οποία… αφαιρέθηκαν για το 2019!

 

Η απάντηση του δημάρχου ήταν… το ανέβασμα των τόνων του διαλόγου προς αποφυγή βεβαίως απαντήσεως την οποία και δεν έδωσε, μέχρι και του σημείου να μιλήσει και για “ποιόν” που πήρε όμως άμεσα πίσω, μετά από ερώτηση γι’ αυτό του Γιώργου Γιασημάκη, ο οποίος μάλιστα του τόνισε ότι ανεβάζει τους τόνους για να έχει «δουλειά» ο… “Παρατηρητής”!

Τελικά απάντηση δεν έδωσε ο κύριος Ρούσσης, γιατί βεβαίως, δεν ήταν ο Γιώργος Γιασημάκης που έλεγε… ψέματα!

Η «πέτρα του σκανδάλου» σελίδα 42 του προϋπολογισμού, από την οποία έχουν αφαιρεθεί τα χρήματα του 2018 και για το 2019 προϋπολογίζονται…ΜΗΔΕΝ!!! 

Πηγή: Μάχιμη Πόλη

 

Απάντηση