ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ το 5ο τεύχος “ΓΡΑΜΜΑ στο δημότη” – ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΣΗΜΑΚΗΣ: Οφείλουμε να πούμε στο δημότη την αλήθεια!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ το 5ο τεύχος της ενημερωτικής έκδοσης «ΓΡΑΜΜΑ στο δημότη», με κύριο θέμα του την συνεργασία δύο ακόμη καταξιωμένων δημοτών του Ωρωπού (Μαρία Λαγού, Γιώργου Τσάκωνα) με την δημοτική ομάδα του Γιώργου Γιασημάκη.

Με το «ΓΡΑΜΜΑ στο δημότη», ο Γιώργος Γιασημάκης στο κύριο άρθρο της έκδοσης, απευθυνόμενος στους δημότες του Ωρωπού, γράφει:

Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Σήμερα πολλές αξίες έχουν χαθεί, μέσα σε έναν κυκεώνα οικονομικών μέτρων, που καθρεφτίζουν αγώνες που ξεπουλήθηκαν, οικογένειες που διαλύθηκαν, σπίτια που ερήμωσαν, φιλότιμο που χάθηκε και αξιοπρέπεια που τσαλαπατήθηκε. Ο Δήμος μας είναι μια μικρογραφία αυτής της πραγματικότητας.

Δεν μπορούμε όμως να προχωρήσουμε έτσι. Με μια εικόνα διάλυσης δεν πρόκειται να πάμε πουθενά, όταν στόχος μας σήμερα, είναι μόνο η ελπίδα. Υπάρχει λύση;

Μια λύση, για παράδειγμα, για να μπορέσουμε να δούμε την ελπίδα, θα ήταν, εμείς που μας απασχολεί η τύχη ενός τόπου, να πετάξουμε τις πολιτικάντικες μάσκες, να αφήσουμε τα κούφια λόγια, να γυρίσουμε στις γειτονιές, να ζήσουμε τα προβλήματα με κοινωνική ευαισθησία, να δώσουμε πραγματικές και μόνιμες λύσεις. Να γυρίσει με θάρρος εκεί που χτυπάει πολύ παραπάνω η καρδιά της αμφισβήτησης. Εκεί που ο συνδημότης μας νιώθει περισσότερο την εγκατάλειψη και ακόμη περισσότερο το θυμό στο αίμα του.

Οφείλουμε να του πούμε την αλήθεια και να του αποδείξουμε ότι πάντα υπάρχει μια νέα αρχή και νέοι άνθρωποι να την στηρίξουν.

ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΔΟΣΗ: ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ 5

Απάντηση