ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ το 4ο τεύχος “ΓΡΑΜΜΑ στο δημότη” – ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΣΗΜΑΚΗΣ: Ο δημότης δεν μπορεί να ζητιανεύει την προσοχή κανενός!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ το 4ο τεύχος της ενημερωτικής έκδοσης «ΓΡΑΜΜΑ στο δημότη», με κύριο θέμα του την συνεργασία τριών καταξιωμένων δημοτών του Ωρωπού (Ανδρέας Γαζβινιάν, Χρήστος Τρομπούκης, Νίκος Τζεβελέκος) με την δημοτική ομάδα του Γιώργου Γιασημάκη.

Με το «ΓΡΑΜΜΑ στο δημότη», ο Γιώργος Γιασημάκης στο κύριο άρθρο της έκδοσης, απευθυνόμενος στους δημότες του Ωρωπού, γράφει:

Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Ζούμε σε μια εποχή που προσπαθούμε να κρατήσουμε τις αξίες και την αξιοπρέπειά μας. Είναι όμως και μια εποχή που πρέπει να την χαρακτηρίζει η επιστροφή στον άνθρωπο, την οικογένεια και η αλληλεγγύη στην κοινωνία μας.
Είναι λοιπόν απόλυτα αναγκαίο, να μιλήσουμε για τη συνέχεια στον τόπο μας, για μας τους ίδιους και στις ελπίδες μας.

Ζούμε σε μια εποχή πραγματικά δύσκολη. Η πραγματικότητα αυτή είναι αποτέλεσμα της μακροχρόνιας οικονομικής κρίσης και τα αδιέξοδα διαχείρισης που δημιούργησε, κατέστησαν επιτακτική την ανάγκη να απλώσει ο ένας το χέρι στον άλλον και όλοι μαζί να πάρουμε την τύχη του τόπου στα δικά μας χέρια.

Γι’ αυτό και η δημοτική μας κίνηση, είναι μια προσπάθεια που απευθύνεται στην κοινωνία μας, με κύριο στόχο να της ξαναδώσουμε την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, με την βεβαιότητα, πως στον καθημερινό αγώνα που δίνει, θα μας έχει δίπλα της και μαζί θα αντιμετωπίζουμε και θα λιγοστεύουμε τα προβλήματα που δυσκολεύουν τη ζωή μας.

Γιατί εμείς δεν θέλουμε έναν απρόσωπο δήμο με σχεδιασμούς στα χαρτιά και δημότες πελάτες της οποιασδήποτε εξουσίας. 
Ο δημότης δεν μπορεί να ζητιανεύει την προσοχή κανενός, ούτε οι ανάγκες του να γίνονται αντικείμενο συνδιαλλαγής και ψηφοθηρίας.

Αυτό είναι το δικό μας συμβόλαιο τιμής με τον κάθε συνδημότη μας, από την πρώτη μέρα που θα μας εμπιστευτεί στο τιμόνι του δήμου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΣΗΜΑΚΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΩΠΟΥ

ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΔΟΣΗ: ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ ΦΥΛΛΟ 4

Απάντηση