Ο απερχόμενος Δήμαρχος… και η πολιτική του πουλόβερ…

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Κάθε φορά που διαβάζουμε ένα αποκύημα πολιτικής “ψυχασθένεια” των φευγάτων παρατηρητών, θεωρούμε πως αυτό ήταν, δεν έχει παρακάτω, πιάσανε πάτο.

Και όμως σε ελάχιστο χρονικό διάστημα φροντίζουν να μας διαψεύσουν.Και “παρασκευάζουν”, στο απόλυτο παρασκευαστήριο πολιτικής λάσπης, μια νέα ιστορία καθημερινής τρέλας, που αποδεικνύει πως πια έχουν προσπεράσει την γελοιότητα και έχουν φτάσει στα όρια του επικίνδυνου και του παρανοϊκού.

Τι “ανακάλυψαν” λοιπόν αυτή την φορά και τι παρασκεύασαν; Επέλεξαν δύο διαφορετικές φωτογραφίες του Γιώργου Γιασημάκη, από την παρουσία του στα δικαστήρια για την δίωξη των συμπολιτών μας που συμμετείχαν στις κινητοποίησης για τα διόδια και προσπάθησαν με ένα απίστευτα κατασκευασμένο δημοσίευμα να υποστηρίξουν πως δεν ήταν εκεί και τις δύο ημέρες, αλλά μόνο την μία και μάλιστα μόνο για να φωτογραφηθεί.

Ακόμη και ο Γκέμπελς δεν θα το τολμούσε αυτό…
Η “επιστήμη” της προπαγάνδας σηκώνει τα χέρια ψηλά. 
Λες και δεν ήταν εκεί μαζί με τον Γιώργο Γιασημάκη, δεκάδες συμπολίτες μας και τις δύο μέρες.
Λες και δεν ήταν ο Γιώργος Γιασημάκης που ζήτησε από την πρώτη στιγμή στο δημοτικό συμβούλιο ο Δήμος να καλύψει τα δικηγορικά έξοδα όλων των πολιτών και να σταθεί δίπλα τους.
Λες και δεν ήταν το “αφεντικό” τους που εμφανίστηκε μόνο την μέρα που η κατηγορία τον αφορούσε.
Λες και δεν ήταν αυτοί οι υποτίθεται προστάτες των Δημοτών, που δεν εμφανίστηκαν ούτε λεπτό και έλαμψαν δια της απουσίας τους.

Αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους ανώνυμους λασπολόγους. Τους φτάνει ένα πουλόβερ για να στήσουν το καινούργιο “παραμύθι” τους. Να το σερβίρουν σε “άπταιστα” ελληνικά, που μόνο αυτοί καταλαβαίνουν… και όποιον πιάσουν.

Σημασία έχει να σηκώνεται η σκόνη… για να καλυφθεί η ανεπάρκεια της χειρότερης δημοτικής αρχής που έχουμε συναντήσει. Ρίξε λάσπη και όλο και κάτι θα βγει…

Είναι πραγματικά λυπηρό και ανησυχητικό το γεγονός πως αυτό το θέατρο του παραλόγου, παρά την γενικευμένη κατακραυγή συνεχίζεται από ανώνυμους -επώνυμους δήθεν αρθρογράφους.
Και είναι ξεκάθαρο πως την πραγματική ευθύνη την έχει… αυτός που δίνει τις εντολές …αυτός που τους καλύπτει…αυτός που τους πληρώνει…για να υβρίζουν και να συκοφαντούν ανθρώπους που έχουν το θάρρος να λένε δημόσια την άποψή τους .

Αυτός που στηρίζει μια πραγματικά “άρρωστη” μηχανή πολιτικής σπίλωσης και συκοφαντικής εξόντωσης, εναντίον ανθρώπων που απλά διαφωνούν.
Θα μπορούσε αν ήθελε να σταματήσει άμεσα και καταλυτικά αυτό τον οχετό λάσπης… αποδεικνύοντας έτσι πως σέβεται και τιμά, την Δημοκρατία, το δικαίωμα του άλλου στην αντίθετη άποψη και τους ίδιους τους πολίτες.

Δυστυχώς συμπλέοντας με αυτή τη νοοτροπία και με αυτές τις πρακτικές αποδεικνύει πως στον πανικό της ήττας που έρχεται, υποκύπτει και σύρεται σε ενέργειες και πράξεις που έχουν καταδικαστεί εδώ και πολύ καιρό.

Αφήνουμε όλους αυτούς τους αστείους παραποιητές στην παράνοια των ιστοριών με πουλόβερ και “δράκους” γνωρίζοντας την κατάληξη τους….

Πολύ γρήγορα θα έχουν άφθονο χρόνο και αφού θα τους έχει μείνει η φωτογραφική μηχανή θα αποθανατίζουν πια τοπία και εικόνες της φύσης…

Σας το έχουμε ξαναπεί… Φεύγετε… προσπαθήστε να φύγετε κρατώντας ελάχιστη αξιοπρέπεια…

Η διαχειριστική ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση