Ας κοιταχτούν κάποιοι στον καθρέφτη!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πέρα από την περιγραφή φανταστικών έργων που ΘΑ γίνουν, κάπου, κάποτε, ο ανώνυμος “Παρατηρητής-Φευγάτος φωτογράφος”, επιχειρεί τον τελευταίο καιρό ψυχολογικές προσεγγίσεις και ψυχογραφικές υπερβάσεις, που στόχο έχουν να προβάλουν αφενός  την εικόνα του Απερχομένου Δημάρχου και αφετέρου να σπιλώσουν και να προσβάλουν όποιον έχει την ατυχή έμπνευση να τον αμφισβητήσει.

Διαβάζουμε λοιπόν για έναν Δήμαρχο προσιτό, χαμογελαστό, με τεράστια πείρα και με περίσσευμα ανθρωπιάς και πραγματικά αναρωτιόμαστε, αν είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν πως κολακεύοντας και καλοπιάνοντας, τον εργοδότη τους (προκειμένου να εξασφαλίσουν για λίγο ακόμα τον επιούσιο), κατορθώνουν να εξωραΐσουν και αλλοιώσουν θετικά μια εικόνα τσαλακωμένη και αλλοιωμένη.

Γιατί δεν ρωτούν τους δημότες του Ωρωπού αν έχουν την ίδια άποψη;
Γιατί δεν ρωτούν ιδιαίτερα αυτούς που εμπιστεύτηκαν τον Απερχόμενο Δήμαρχο στις εκλογές του 2014 ;

Μιλούν λοιπόν για έναν Δήμαρχο που έχει καταφέρει να απομακρύνει το 50% των στελεχών του από τον συνδυασμό του, χρησιμοποιώντας πάντα την ίδια δικαιολογία, το ότι δηλαδή κοιτούν την προσωπική τους προβολή και τα δικά τους συμφέροντα.

Μα είναι δυνατόν όλοι αυτοί οι πολίτες, που τον εμπιστεύτηκαν και τον εξέλεξαν να είναι λάθος και να έχουν ξεφύγει από τα σωστά και να παραμένει σταθερός στις αρχές της εξυπηρέτησης του Δημοσίου συμφέροντος, ένας Δήμαρχος με μια στενή Δημοτική ομάδα, που έχουν αναγάγει σε καθημερινότητα, τις απευθείας αναθέσεις και την πολιτική του “ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΕΓΩ”; Είναι δυνατόν ξαφνικά όλοι αυτοί να αποφάσισαν να τον απαρνηθούν, επειδή έχουν προσωπικές φιλοδοξίες;

Μα αν ίσχυε αυτό, θα παρέμεναν στο δημοτικό στρατόπεδο και μέσα από τις θέσεις που κατείχαν θα φρόντιζαν να εξυπηρετήσουν τα ίδια συμφέροντα, που υποτίθεται πως εξυπηρετούσαν.

Και πόσο εύκολο θα ήταν αυτό, σε μια δημοτική αυλή, που αυτό το κάνει έτσι και αλλιώς καθημερινά και κατ εξακολούθηση…

Όμως αυτοί οι άνθρωποι, προβάλλοντας την αξιοπρέπεια τους  σήκωσαν ανάστημα, και αφού ξεσκέπασαν τα όσα γίνονται, αποχώρησαν θεωρώντας πως προκειμένου να συνθηκολογήσουν, οφείλουν απέναντι σε όλους αυτούς που τους τίμησαν με την ψήφο τους, να βγουν μπροστά και να παλέψουν για την αλλαγή αυτής της καταστροφικής νοοτροπίας.

Και στον αντίποδα όλων αυτών διαβάζουμε από τους αυλοκόλακες απίστευτα σενάρια επιστημονικής φαντασίας, για τον καλό χαμογελαστό Δήμαρχο, με περίσσευμα στοργής και αγάπης για τους συμπολίτες του.

Είναι βέβαιο πως οι καθρέπτες έχουν καταργηθεί για όλους αυτούς τους αυλοκόλακες.
Είναι βέβαιο πως δεν έχουν αντιληφθεί πως η κοινωνία βοά εναντίον τους.
Είναι βέβαιο πως στον πυρετό και στην αγωνία της διατήρησης των κεκτημένων, εθελοτυφλούν και κάνουν νοητικά άλματα.
Και είναι επίσης βέβαιο πως δεν θα διστάσουν μέσα στην ανώνυμη παραζάλη τους να σπιλώσουν και να προσβάλουν ανθρώπους και καταστάσεις.

Παλιά τακτική όλων των απερχόμενων αντιδημοκρατικών διοικήσεων. Όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα, υπάρχει η συκοφαντία και η απαξίωση. Και πάντα ο καλύτερος σύμμαχος σε τέτοιου είδους δόλιες πράξεις, ήταν η “κουκούλα”…
Εμείς δεν θα μπούμε στον πειρασμό να κολακέψουμε και να εξωραίσουμε την εικόνα του Γιώργου Γιασημάκη.
Δεν το χρειάζεται, δεν το έχει ανάγκη και στην τελική ξέρουμε, πως δεν του αρέσει και καθόλου.
Άλλωστε οι εικόνες της καθημερινής ζωής, ενός επιστήμονα οικογενειάρχη, είναι ο απόλυτος μάρτυρας για το ποιόν και την αξία του.
Θέλουμε όμως να επισημάνουμε κάτι, σε όλους αυτούς τους “επικίνδυνους” κριτές και αναλυτές.

Σταματήστε ανώνυμα και χωρίς ντροπή να δηλητηριάζεται την πολιτική,και όχι μόνο, ζωή ενός τόπου.

Σταματήστε να προσπαθείτε να σπιλώσετε ανθρώπους και συμπεριφορές.
Σταματήστε να δημιουργείτε ψεύτικες εικόνες και να αλλοιώνεται την πραγματικότητα.
Περιοριστείτε στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλετε να “σώσετε” τον εργοδότη σας. Θα είναι δύσκολο το έργο σας.Και όταν σε λίγο καιρό αυτή σας η προσπάθεια αποτύχει, ετοιμαστείτε να δεχτείτε εσείς τα πυρά της επικείμενης ήττας.
Γιατί έτσι συμβαίνει πάντα.

Όταν σβήνουν τα φώτα της γιορτής, την “νύφη” την “πληρώνουν” οι κομπάρσοι!!!

Η διαχειριστική ομάδα του Oropos Voice!

Απάντηση