ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΙΟΥΣΗΣ: Ποια έργα κάνατε στον Κάλαμο κύριε Δήμαρχε από αυτά που μας είχατε υποσχεθεί;

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τεσσεράμισι χρόνια τώρα παρακολουθώ την πορεία της Δημοτικής Αρχής σε σχέση με τα προβλήματα του Καλάμου και τις προεκλογικές υποσχέσεις της. Μια χθεσινή συνέντευξη του Δημάρχου Θωμά Ρούσση, με υποχρέωσε, σεβόμενος το τόπο μου και τους συμπολίτες μου, να καταγράψω τα συμπεράσματά μου, τα οποία είναι αντικειμενικά γιατί τα προβλήματα είναι ορατά από όλους όσους αγαπούν τον Κάλαμο και τους Αγίους Αποστόλους.

Η αφορμή μου δόθηκε όταν διάβασα τον Δήμαρχο να λέει ότι, «έχει η Δημοτική του Αρχή τηρήσει στο μέτρο του εφικτού το προεκλογικό της πρόγραμμα, έχουν προωθήσει σημαντικά έργα, εκ των οποίων κάποια βρίσκονται σε εξέλιξη και κάποια περιμένουν να τα ολοκληρώσουν την επόμενη τετραετία»!

Εδώ έχουμε να κάνουμε λοιπόν με μια πραγματικότητα και ένα όνειρο του ίδιου -όπως λέει-, το οποίο τεσσεράμισι χρόνια ανεκπλήρωτο! Σήμερα βλέπουμε όμως μόνο την πραγματικότητα, η οποία, δυστυχώς, έρχεται να διαψεύσει παταγωδώς την δήλωση του Δημάρχου!

Η πραγματικότητα αυτή λέει ότι στον Κάλαμο και στους Αγίους Αποστόλους, από τις καταγεγραμμένες προεκλογικές εξαγγελίες της Δημοτικής Αρχής, δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα, πλην ενός δημοτικού πάρκινγκ στους Αγίους Αποστόλους, που και αυτό είναι ατελείωτο! Ούτε έχουν γίνει έργα, ούτε βρίσκονται σε εξέλιξη και φυσικά αυτά για την επόμενη τετραετία, είναι αστείο και να λέγονται!

Κύριε Δήμαρχε, αφού θα σας δείξω παρακάτω το απόσπασμα από το προεκλογικό σας φυλλάδιο του 2014, για να μην ξεχνά κανείς μας, θα σας ρωτήσω:

  • Που είναι κύριε Δήμαρχε η ολοκλήρωση μελέτης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδιασμού;
  • Που είναι η επέκταση του οικισμού προ του 1923 Καλάμου;
  • Που είναι η ανακατασκευή της οδού Αγίων Αποστόλων – Αγκώνας;
  • Που είναι η διάνοιξη οδού από Μαρκόπουλο (Φαέθων) μέχρι εισόδου οικισμού Καλάμου μέσω Αγίου Κωνσταντίνου;
  • Που είναι κύριε Δήμαρχε η αντικατάσταση παλαιών αγωγών ύδρευσης και παροχών από Αγία Μαρίνα μέχρι Φανό;
  • Που είναι η κατασκευή δημοτικού σχολείου Αγίων Αποστόλων; Να σας θυμίσω ότι ένα έχουμε στους Αγίους Αποστόλους, το οποίο με την προηγούμενη Δημοτική Αρχή από 6θέσιο έγινε 5θέσιο και επί των ημερών σας έγινε 3θέσιο! 
  • Που είναι η αντιμετώπιση κυκλοφοριακών προβλημάτων στους Αγίους Αποστόλους και μεταξύ άλλων πολλών ανεκπλήρωτων,
  • που είναι και η δημιουργία «ΑΜΦΙΑΡΑΕΙΟΥ» παραλιακού πεζόδρομου – ποδηλατοδρόμου από Αγίους Αποστόλους έως Αγκώνα με ταυτόχρονη ανάδειξη των πηγών;

Που είναι όλα αυτά και όλα όσα αναφέρατε ακόμη στο προεκλογικό σας πρόγραμμα κύριε Ρούσση, ώστε να μπορείτε να μιλάτε ότι το έχετε τηρήσει; Πιστεύετε ότι το ίδιο πρόγραμμα θα το κυκλοφορήσετε πάλι και στη νέα προεκλογική περίοδο, χωρίς να αναρωτιέστε, αν θα βρεθεί πολίτης του Καλάμου που θα ανανεώσει την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό σας;

Μάλλον κάνετε μεγάλο λάθος, γιατί οι πολίτες του Καλάμου που ζουν με τα άλυτα προβλήματα, μπορούν να αξιολογήσουν το τι κάνατε εσείς γι’ αυτά και να σας δώσουν την απάντηση που αξίζει στη Δημοτική σας Αρχή!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΑΤΕ:

Απάντηση