Ο Γιώργος Τσάκωνας τιμά με την παρουσία του τα κοινά της περιοχής μας…

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Σαν συνέχεια των μαζικών προσχωρήσεων πρώην στελεχών της Δημοτικής ομάδας Ρούσση, στην “Δυναμική Πολιτεία”, ήρθε η ανακοίνωση του Γιώργου Τσάκωνα τοπικού Συμβούλου Μαρκοπούλου, που με σχετική δήλωση του ανακοίνωσε την απόφαση του να συστρατευτεί με τον Γιώργο Γιασημάκη.

Και έχει πραγματικά ιδιαίτερη σημασία αυτή η ανακοίνωση, μιας και ο Γιώργος Τσάκωνας αποτελεί ένα παράδειγμα ανθρώπου που τον χαρακτηρίζει πάντα το χαμόγελο και η πρόθεση στήριξης του συμπολίτη του, και γιαυτό είναι ιδιαίτερα αγαπητός, ακόμα και σε αυτούς που διαφωνούν πολιτικά μαζί του.

Άνθρωπος χαμηλών τόνων, με ιδιαίτερα μεστή και προσγειωμένη σκέψη, προσπάθησε σε ένα απόλυτα “εχθρικό” περιβάλλον να δημιουργήσει και να προσφέρει.

Έδωσε πολύ από τον χρόνο του και ασχολήθηκε ιδιαίτερα με θέματα πολιτισμού, νεολαίας και τουριστικής προβολής του τόπου μας, αλλά δυστυχώς για τον Δήμο μας και οι δικές του προσπάθειες για κάτι διαφορετικό, συγκρούστηκαν με την αναχρονιστική ισοπεδωτική αντίληψη διοίκησης, που επικρατεί στα Δημοτικά κλιμάκια διοίκησης.

Δεν θα μπορούσε βέβαια να επιλέξει την αποχή και την αδράνεια.

Με σύνεση και πολύ σκέψη αποφάσισε να συστρατευτεί με τον Γιώργο Γιασημάκη, ταυτιζόμενος απόλυτα, με το ανανεωτικό του πλάνο, παίρνοντας θέση στον αγώνα για την επόμενη, καλύτερη μέρα, που δικαιούται και θα κερδίσει ο τόπος μας.

Ο Γιώργος Τσάκωνας τιμά με την παρουσία του τα κοινά της περιοχής μας και είναι απόλυτα βέβαιο, πως στην καινούργια μέρα που θα ξεκινήσει, μετά τις εκλογές του Μαΐου, θα αποδείξει απαλλαγμένος από φτιαχτά εμπόδια, πως οι νέοι ανιδιοτελείς, άνθρωποι, μπορούν να προσφέρουν και να δημιουργήσουν.

Η διαχειριστική ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση