Ο Γιώργος Τσάκωνας μαζί με τον Γιώργο Γιασημάκη!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Φίλες και Φίλοι,

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την συνεργασία μου με τον άξιο συνδημότη μας, αγωνιστή της αλήθειας και της ανάπτυξης του τόπου μας, Γιώργο Γιασημάκη, με τον οποίο έχουμε κοινούς στόχους και όραμα.

Το όραμά μας είναι ένας Δήμος ανταγωνιστικός και εξωστρεφής που θα αξιοποιεί όλα τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα και θα αναπτύσσεται σύμφωνα με τις ανάγκες των δημοτών και των επισκεπτών του.

Ο στόχος μας είναι ο Δήμος Ωρωπού να αποκτήσει τις βάσεις αυτές που θα τον οδηγήσουν στην νέα εποχή και στην βιώσιμη ανάπτυξή του.

Αξιοποιώντας την γεωγραφική του θέση, τον πολιτισμό, την ιστορία, τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα, αλλά και το φυσικό του κάλος. Μπορούμε να δημιουργήσουμε την ταυτότητα αυτή που θα τον κάνει γνωστό σε όλη την επικράτεια αλλά και εκτός αυτής. Μπορούμε να εργαστούμε συλλογικά και με πρόγραμμα ώστε να επιτύχουμε το αυτονόητο.

Το αυτονόητο που η σημερινή δημοτική αρχή το βάζει στο συρτάρι και αναλώνεται σε φιέστες τις οποίες βαφτίζει τουριστική ανάπτυξη. Δαπανώντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ με τα όποια αποτελέσματα να είναι μη μετρήσιμα και παραγωγικά. Αγνοώντας προτεινόμενες μελέτες από επιστημονικούς φορείς, οι οποίες έχουν από ελάχιστο ως και μηδενικό κόστος για τους δημότες.

Θεωρώ ότι έχει έρθει η στιγμή που ο Ωρωπός θα πρέπει να κάνει το μεγάλο βήμα προς τα εμπρός και να αποκτήσει αυτό που του αξίζει.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Τσάκωνας

Ανεξάρτητος Τοπικός Σύμβουλος Μαρκοπούλου Ωρωπού

Απάντηση