Νίκος Τζεβελέκος… ο ασυμβίβαστος Αυλωνίτης!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Πραγματικά ζούμε μεγάλες στιγμές, όπως λέει και ο ανώνυμος παρατηρητής-φωτογράφος. Από την ανάποδη όμως. Την ατελείωτη αλυσίδα στελεχών που έρχονται να συμπορευθούν με τον Γιώργο Γιασημάκη, συνέχισε προχθές ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, Νίκος Τζεβελέκος εκλεγμένος το 2014 όπως είναι γνωστό, με το ψηφοδέλτιο του Πρώτα ο Δημότης του κυρίου Ρούσση.

Ο Νίκος Τζεβελεκος ήταν από τους πρώτους που κατάλαβε το “έργο” της διακυβέρνησης Ρούσση και από τους πρώτους που βγήκε μπροστά, το κατήγγειλε και το ανέδειξε σε όλες τις ανατριχιαστικές του λεπτομέρειες. 

Και επειδή ακριβώς δεν είναι από τους ανθρώπους που συμβιβάζεται, ούτε έχει συνηθίσει να “ποιεί την νήσσα”, ένοιωσε την υποχρέωση απέναντι στους ανθρώπους που τον ψήφισαν να βγει και να αποκαλύψει, πως εδώ κυριαρχεί μια “ηγεμονική” νοοτροπία Παλιών Κοινοταρχών, που δεν έδιναν λογαριασμό σε τίποτα και σε κανέναν και σπαταλούσαν το δημόσιο χρήμα σε ημετέρους και σε κάθε λογής “κολλητού”.

Και το έκανε ο Νίκος Τζεβελέκος με αυταπάρνηση και πολύ κουράγιο, αν και ήξερε πως θα του επιτεθεί με λύσσα, το ανώνυμο επικοινωνιακό κατεστημένο, που προσπαθεί να εγκαθιδρύσει το “σύστημα” Ρούσση. 

Να θυμίσουμε σε όσους θέλουν να ξεχνούν πως ο Νίκος Τζεβελέκος και οι άνθρωποι που τον αγαπούν και τον πιστεύουν, αποτέλεσαν την προμετωπίδα στον αγώνα του κυρίου Ρούσση το 2014, στον Αυλώνα όταν δεν έβρισκε άνθρωπο, όχι να τον στηρίξει, αλλά ούτε καν να μιλήσει. 

Και σήκωσε με επιτυχία στις πλάτες του αυτόν τον αγώνα ο Νίκος Τζεβελέκος, γιατί έχει απίστευτη θέληση και πολύ μεγάλη πολιτική αντοχή. Και φυσικά όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, ουδείς ασφαλέστερος εχθρός, από τον ευεργετηθέντα αχάριστο.

Όταν ο Νίκος Τζεβελέκος συνεπής με τις αρχές και τα πιστεύω του, ανέφερε και κατέδειξε τον στραβό δρόμο που είχαν πάρει τα πράγματα, το “σύστημα” Ρούσση προσπάθησε να τον απαξιώσει, τον χλεύασε και επιχείρησε να τον ρίξει στην πολιτική πυρά.

Μάταιος κόπος.
Σήμερα ο Νίκος Τζεβελέκος, δικαιωμένος πια για τα όσα από την πρώτη στιγμή κατήγγειλε, κάνει το επόμενο φυσιολογικό αλλά και θαρραλέο βήμα.

Συμπορεύεται με τον Γιώργο Γιασημάκη και προσθέτει και τις δικές του δυνάμεις, στον αγώνα, που έχει σαν στόχο και σκοπό τη σωτηρία της περιοχής μας, από την καταστροφική λαίλαπα Ρούσση, που καταστρέφει κάθε μέρα που περνά, με απρόβλεπτες συνέπειες. Είναι βέβαιο πως και σε αυτή την πορεία, ο Νίκος Τζεβελέκος θα είναι μπροστάρης, γιατί έχει μάθει να αγωνίζεται και να παλεύει, για τον πολίτη και για το καλό του κοινωνικού συνόλου.

Η διαχειριστική ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση