Ο Νίκος Τζεβελέκος ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον Γιώργο Γιασημάκη!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με επιστολή του την οποία δημοσιεύουμε, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Τζεβελέκος, ανακοινώνει την συνεργασία του με τον Γιώργο Γιασημάκη. Ο κ. Τζεβελέκος, άνθρωπος με ιδιαίτερη ευαισθησία στα σημερινά προβλήματα του Αυλώνα, έδινε άνισο αγώνα με την απραξία που η σημερινή δημοτική αρχή «καταδίκασε» το χωριό του, γι’ αυτό και τον Αύγουστο 2017, ανεξαρτητοποιήθηκε.

Η επιστολή του Νίκου Τζεβελέκου:

Σταθερή μου θέση σε όλη την πορεία μου στα κοινά ήταν και είναι, να μην γίνω άβουλος συνεργάτης με δεμένα χέρια σε κάποια δημοτική παράταξη. Στόχος μου ήταν και είναι, να προσφέρω στον τόπο μου ανάλογα με τις δυνατότητές μου και να τιμήσω το χωριό μου τον Αυλώνα.

Δυστυχώς σήμερα ολόκληρος ο Δήμος, αλλά ειδικότερα ο Αυλώνας, ζει τα χειρότερά του χρόνια. Βρίσκεται σε πλήρη εγκατάλειψη και βιώνει την απαξίωση από τη σημερινή Δημοτική Αρχή, που τον έχει βάλει στο περιθώριο των επιλογών της.

Αυτήν την οδυνηρή πραγματικότητα, οφείλουμε εμείς που αγαπάμε τον τόπο μας, να την αλλάξουμε. Να ξαναδούμε πάλι να παίρνει τη θέση της, η ελπίδα της ανάπτυξης του χωριού μας.

Εγώ σαν απλός δημότης που ζω τα προβλήματα του τόπου μου, δεν βλέπω μόνο το χθες και το σήμερα. Βλέπω και τον σχεδιασμό για το αύριο και θέλω να πιστεύω, ότι ο σχεδιασμός αυτός, που σήμερα δεν περιλαμβάνει Αυλώνα, αύριο ο Αυλώνας θα πρέπει να είναι στην πρώτη του σελίδα!

Τον στόχο μου αυτόν, έχω την βαθιά πεποίθηση ότι θα τον πετύχουμε με έναν άξιο συνδημότη μας, γιατί έχω ζήσει και έχω στηρίξει την μεγάλη προσπάθεια που κάνει, να φανεί αντάξιος στις ελπίδες ολόκληρου του Δήμου, αλλά και του εγκαταλελειμμένου Αυλώνα. Ο άνθρωπος αυτός είναι ο Γιώργος Γιασημάκης, με τον οποίο αποφάσισα να συνεργαστώ στις εκλογές του ερχόμενου Μαϊου.

Χρωστάμε στους εαυτούς μας, στα παιδιά μας και στον τόπο μας, να δώσουμε προοπτική σε ένα καλύτερο αύριο για όλους μας, με σεβασμό στην ιστορία μας, στην αυτοεκτίμηση και την αξιοπρέπειά μας.

ΝΙΚΟΣ ΤΖΕΒΕΛΕΚΟΣ

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Ωρωπού

Απάντηση