Ο Χρήστος Τρομπούκης πάντα δίπλα στο δημότη!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες ώρες, από την ανακοίνωση του Ανδρέα Γαζβινιάν για την συνεργασία του με τον Γιώργο Γιασημάκη και μια νέα ηχηρή υποψηφιότητα ήρθε να ταράξει τα “λιμνάζοντα ύδατα” και να διαψεύσει ακόμα περισσότερο το “όνειρο” και την πλαστή εικόνα ευημερίας και υπεροπλίας, που καλλιεργούσε η Δημοτική Αρχή Ρούσση και η ανώνυμη επικοινωνιακή της ομάδα.

Ο Χρήστος Τρομπούκης με μια λιτή και περιεκτική ανακοίνωση, δήλωσε την απόφαση του να συστρατευτεί και αυτός με τον Γιώργο Γιασημάκη, προκειμένου να αποκατασταθεί η εικόνα του Δήμου μας και να μπει η περιοχή μας σε δρόμους ανάπτυξης, αφήνοντας πίσω της το καταστροφικό πέρασμα του κυρίου Ρούσση και των συνοδοιπόρων του.

Ο Χρήστος Τρομπούκης, αφού υπηρέτησε επί πολλά χρόνια τους πολίτες, με αυταπάρνηση και θάρρος και αφού τίμησε με την παρουσία του και την συμπεριφορά του, τα πιο ψηλά αξιώματα της Ελληνικής Αστυνομίας, αποφάσισε με σύνεση και ρεαλισμό, να συνεχίσει να υπηρετεί τους δημότες του Ωρωπού και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Δεν θα μπορούσε ο Χρήστος Τρομπούκης να μην είναι παρών σε μια τέτοια μάχη, που θα κρίνει πολλά για το μέλλον.
Δεν θα μπορούσε ένας πραγματικός “εργάτης” της κοινωνίας, να μείνει έξω από αυτό το προσκλητήριο αλλαγής και δημιουργίας.
Δεν θα μπορούσε ο Χρήστος Τρομπούκης να μην είναι με τον Γιώργο Γιασημάκη.

Και φυσικά αυτή η απόφαση αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τα όσα γράφαμε σε προηγούμενό μας άρθρο. Αναδεικνύει το διαφαινόμενο πλειοψηφικό ρεύμα, που κάθε μέρα γίνεται εντονότερο και ορμητικότερο, υπέρ της παράταξης του Γιώργου Γιασημάκη.

Ένα πλειοψηφικό ρεύμα που τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο και θα καταγράψει την σαφή αλλαγή στα εκλογικά δρώμενα και την διαφαινόμενη ήττα του κυρίου Ρούσση που γίνεται πια αναπόφευκτη.

Και τα λέει όλα ο Χρήστος Τρουμπούκης, σε μια μόνο πρόταση της ανακοίνωσης του:

“Σήμερα οραματίζομαι να δημιουργήσουμε όλοι μαζί, ένα Δήμο που θα στοχεύει στην καλυτέρευση της ποιότητας της ζωής μας και κυρίως των παιδιών μας, με κοινωνική ευαισθησία, με εντιμότητα και αποτελεσματικότητα.”

Βάζει αμέσως τα ζητήματα που θα έπρεπε να χαρακτηρίζουν την λειτουργία ενός Δημοτικού Οργανισμού, που σέβεται και τιμά τους πολίτες και τις διαδικασίες.
Μιλά για καλυτέρευση της ποιότητας ζωής. Μια ποιότητα ζωής, που η Δημοτική Αρχή Ρούσση, την αντιλαμβάνεται σαν ένα αλισβερίσι υμετέρων, που αποσκοπεί σε ίδια οφέλη και που δεν διστάζει να δημιουργεί ΧΥΤΥ και παράνομες χωματερές.
Μιλά για κοινωνική ευαισθησία. Μια κοινωνική ευαισθησία που η Δημοτική αρχή Ρούσση την αντιλαμβάνεται σαν ομηρία ανθρώπινων ψυχών, που τους μεταχειρίζεται σαν αντικείμενα εκλογικού πάρε δώσε, που μετριέται με πιθανά κουκιά στήριξης.

Μιλά τέλος για πολιτική εντιμότητα και αποτελεσματικότητα. Λέξεις άγνωστες για τους ηγεμόνες που διοικούν τον Δήμο Ωρωπού τα τελευταία 5 χρόνια.

Αναποτελεσματικότητα και διαδικασίες παρασκηνίου χαρακτηρίζουν αυτή την ομάδα. Επιβαλλόμενες αποφάσεις, χωρίς προπαρασκευή, χωρίς διαβούλευση και πάντα με σκοτεινές μεθόδους. Και άφωνοι δημοτικοί Σύμβουλοι, που απλά ψηφίζουν σαν να βρίσκονται σε νιρβάνα…

Είναι πραγματικά ευτύχημα που άνθρωποι σαν τον Χρήστο Τρομπούκη βγαίνουν αυτή την δύσκολη ώρα  μπροστά και καθορίζουν τις εξελίξεις.

Η περιοχή και οι πολίτες της μπορούν πια να αισιοδοξούν και να περιμένουν τις καλύτερες μέρες που έρχονται.
Είμαστε βέβαιοι πως ο Χρήστος Τρομπούκης  θα εξακολουθήσει να υπηρετεί τον άνθρωπο, την Δημοκρατία και την κοινωνία, με την ίδια και ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία.

Η διαχειριστική ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση