Η απόφαση του Ανδρέα Γαζβινιάν και ο πανικός της δημοτικής αρχής…

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πριν από λίγες ώρες ο Ανδρέας Γαζβινιάν ανακοίνωσε την απόφαση του να συνεργαστεί στις επερχόμενες εκλογές με τον Γιώργου Γιασημάκη. Μια ανακοίνωση που πέρα από την αδιαμφισβήτητη αριθμητική της-εκλογική- υπόσταση, στέλνει και ένα σαφές μήνυμα, το οποίο έρχεται να διαψεύσει τα όσα η δημοτική ομάδα και τα παπαγαλάκια της αναμασούν και ψελλίζουν εδώ και καιρό.

Στέλνει με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο το μήνυμα πως όλες οι υγιείς δυνάμεις του τόπου, συνασπίζονται ενάντια στην αντιδημοκρατική και ηγεμονική διοίκηση της ομάδας Ρούσση, που μη αντιλαμβανόμενη τα δεινά που προκαλεί στον τόπο, εξακολουθεί να ασχημονεί πολιτικά και να ευτελίζει και τις διαδικασίες και τους θεσμούς και την κοινή λογική.

Και είναι ιδιαίτερα σημαντική η κίνηση και η απόφαση του Ανδρέα Γαζβινιάν γιατί αποτελεί με την επιβλητική παρουσία του, το βαρόμετρο των πολιτικών εξελίξεων στην περιοχή μας, εδώ και πολλά χρόνια, μιας και είναι ιδιαίτερα αγαπητός, αλλά και ιδιαίτερα ικανός, και έχει αποδείξει με την εν γένει στάση του, πως πάνω από την εξουσία και τα όποια οφέλη αυτή προσφέρει, ενδιαφέρεται για τους πολίτες και για τον τόπο και γιαυτό δεν διστάζει να παίρνει σκληρές και ρεαλιστικές αποφάσεις, μη λογαριάζοντας το προσωπικό του συμφέρον και την πολιτική του βολή.

Αν και έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην νίκη της παρούσας Δημοτικής Αρχής και αν και ξεκίνησε έχοντας πολύ υψηλό πόστο, που θα τον διατηρούσε στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, αλλά και των πολιτικών κερδών, δεν δίστασε όταν διαπίστωσε τα κακώς κείμενα την αλαζονεία με την οποία δρούσε και δρα η διοίκηση Ρούσση, να βγει ανοιχτά και να τα καταγγείλει σεβόμενος απόλυτα τους δεκάδες ανθρώπους που τον είχαν ψηφίσει και μένοντας πιστός στις αρχές και στα ιδανικά του.

Θα μπορούσε απλά να σιωπήσει ο Ανδρέας Γαζβινιάν και να ακολουθήσει την πεπατημένη, του δεν βλέπω, δεν ακούω, τίποτα πέρα από τα δικά μου κέρδη και πέρα από την δικιά μου πλαστή εικόνα, που ακολουθούν με ευλάβεια όσοι παραμένουν υπό την σκέπη του κυρίου Ρούσση και της στενής του διοικητικής ομάδας.

Θα μπορούσε να υποκριθεί πως όλα γίνονται όπως πρέπει και να αφήσει τον τόπο και τους πολίτες στην τύχη τους.

Αν το έκανε όμως, δεν θα ήταν ο εαυτός του.
Δεν θα ήταν ο Ανδρέας Γαζβινιάν που αγαπιέται και ψηφίζεται από εκατοντάδες Δημότες αυτού του τόπου.
Όπως πάντα λοιπόν την κρίσιμη, αλλά και την κατάλληλη ώρα, βγήκε μπροστά και έδειξε το δρόμο για την επόμενη μέρα.

Έδειξε πως η παράταξη του Γιώργου Γιασημάκη, όχι μόνο δεν έχει αποδυναμωθεί όπως φιλάρεσκα και υποκριτικά τονίζουν οι ανώνυμοι φευγάτοι Παρατηρητές, αλλά αποτελεί την δύναμη ελπίδας και προοπτικής για τον Δήμο Ωρωπού.

Η παράταξη του Γιώργου Γιασημάκη με την συμμετοχή του Ανδρέα Γαζβινιάν  δυναμώνει σε όλα τα επίπεδα και δείχνει πως η επόμενη εκλογική αναμέτρηση, θα στείλει όλους αυτούς που αρέσκονται να χτίζουν τις δικές τους προσωπικές ευτυχίες, πάνω στις πλάτες του λαού, σε μόνιμη και παντοτινή πολιτική αργία.

Είναι απόλυτα βέβαιο πως η τραγελαφική επικοινωνιακή ομάδα του κυρίου Δημάρχου, θα στραφεί με σφοδρότητα εναντίον του Ανδρέα Γαζβινιάν και θα προσπαθήσει να τον πλήξει προσωπικά και πολιτικά.

Είναι βέβαιο πως θα προσπαθήσουν να απαξιώσουν και την πολιτική του οντότητα και την αυθεντικότητα του χαρακτήρα του.

Είναι βέβαιο πως θα προσπαθήσουν να μικρύνουν τα κίνητρα του και θα παλέψουν να πείσουν πως δεν αποχώρησε, αλλά διώχτηκε.
Είναι όμως και απόλυτα βέβαιο πως δεν μπορούν να πείσουν πια κανέναν. Γιατί όπως έχουμε γράψει επανηλειμμένα και κατά τον παρελθόν, σημασία δεν έχει τι λέγεται και τι γράφεται, αλλά ποιος το λέει και ποιος το γράφει.

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως αυτή την κίνηση του Ανδρέα Γαζβινιάν ετοιμάζονται να ακολουθήσουν πάρα πολλά σημαντικά και εγνωσμένης αξίας στελέχη του τόπου μας. Και θα είναι τέτοιος ο αριθμός στελεχών και τόσο μεγάλη και εγνωσμένη η πολιτική τους σημαντικότητα, αριθμητικά αλλά και ποιοτικά, που θα γίνει φανερό πλέον και στον πιο δύσπιστο, αυτό που γνωρίζουν  ”οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ”, πως η  αλλαγή σκυτάλης στην διοίκηση του δήμου Ωρωπού είναι πια πολύ κοντά και η παράταξη του Γιώργου Γιασημάκη  δείχνει πια πιο έτοιμη από ποτέ να εκλεγεί και να διοικήσει αυτόν τον τόπο.

Και τότε βέβαια κανείς δεν θα θυμάται την αποτυχημένη παρούσα Δημοτική Αρχή του κυρίου Ρούσση.

Η διαχειριστική ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση