Ο Ανδρέας Γαζβινιάν με τον Γιώργο Γιασημάκη!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο πρώην πρόεδρος του Κρατικού Λιμενικού Ταμείου και π. αντιδήμαρχος οικονομικών του δήμου, Ανδρέας Γαζβινιάν, με ανακοίνωσή του στηρίζει τον δημοτικό συνδυασμό του Γιώργου Γιασημάκη.

Μία πολύ σημαντική συνεργασία, δεδομένου ότι ο νυν ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ωρωπού Ανδρέας Γαζβινιάν, έχει να επιδείξει σπουδαίο και αναγνωρισμένο έργο, τόσο στο Λιμενικό Ταμείο, όσο και στο δήμο, αναβαθμίζοντας την οικονομική του υπηρεσία, υπηρετώντας με πάθος την νομιμότητα, την τάξη και την διαφάνεια. Η αφοσίωσή τουστις αρχές αυτές, ήταν και αυτό που τον οδήγησε σε ρήξη με το δήμαρχο και στελέχη της δημοτικής του ομάδας. Με αποκορύφωμα την κρυφή πρόταση της δημοτικής αρχής για ΧΥΤΥ στο Πολυδένδρι, ανεξαρτητοποιήθηκε τον Απρίλιο 2017.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΓΑΖΒΙΝΙΑΝ

Φίλες και φίλοι
Καταρχάς αισθάνομαι την υποχρέωση να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, για την αμέριστη εμπιστοσύνη και υποστήριξη σας που έχετε επιδείξει και εξακολουθείτε να επιδεικνύεται προς το πρόσωπο μου, ως προς την συμμετοχή μου στα κοινά του Δήμου μας.
Η υποστήριξη σας όλον αυτό τον καιρό προς το πρόσωπο μου, είναι δικαίωση για μένα, ώστε να συνεχίσω να υλοποιώ την προσωπική μου επιδίωξη, που ήταν και θα είναι πάντα να μάχομαι με ζήλο και πνεύμα αγωνιστικό και με σεβασμό προς τους συμπολίτες μου, χωρίς διακρίσεις για την διαφάνεια στη διαχείριση των κοινών και πάντα προς όφελος του τόπου μας και να μην προσπαθώ να γίνομαι αρεστός χωρίς ηθικές και κοινωνικές αξίες. Προσπαθώ πάντα να διατηρώ την αξιοπρέπεια μου και το δικαίωμα να κοιτώ τον φίλο και συνδημότη μου στα μάτια.
Αυτός ήταν και ο λόγος που ανεξαρτητοποιήθηκα τον Απρίλιο του 2017, μετά δε και από την εν κρυπτώ πρόταση του Δημάρχου να δημιουργηθεί από την Περιφέρεια Χώρος Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων (ΧΥΤΥ) στο Πολυδένδρι!
Μετά την ανεξαρτητοποίηση μου, συνεχίζω να υπηρετώ το συμφέρον του συνόλου των συνδημοτών μου, σύμφωνα με τις αξίες που διατηρώ απαραβίαστες στη ζωή μου από την θέση του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου.
Σήμερα, με στόχο πάντα την ανάπτυξη του Δήμου μας και την στήριξη της κοινωνίας του σε εποχές ιδιαίτερα δύσκολες κρίνω αναγκαίο για την προκοπή αυτού του τόπου, να συμπαρασταθώ και να συνταχθώ στο πλευρό του καταξιωμένου επιστήμονα και οικογενειάρχη Γιώργου Γιασημάκη υποψήφιου Δημάρχου Ωρωπού για τις ερχόμενες εκλογές του Μαΐου 2019.
Ο καθένας λοιπόν, από τη θέση που επέλεξε ή θα επιλέξει, ας δώσει τον κοινό αγώνα για να δούμε το Δήμο μας στο δρόμο της ανάπτυξης προς όφελος των δημοτών του και όχι ως μέσο προσωπικής προβολής, πλουτισμού και εξυπηρέτησης συμφερόντων.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΑΖΒΙΝΙΑΝ

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Ωρωπού

Απάντηση