ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Το ψέμα και το θράσος δεν σας βγάζουν από τα αδιέξοδά σας…

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Όσα ψέματα και αν επιστρατεύσει ο απερχόμενος δήμαρχος κ.Ρούσσης, όση λάσπη και συκοφαντία και αν εκτοξεύσει σε βάρος μας , δεν μπορεί να κρύψει την πραγματικότητα από τους δημότες του Ωρωπού. Οι δημότες του Ωρωπού γνωρίζουν πως το Βαρυκό απέχει από τον Κάλαμο τουλάχιστον 20 χιλιόμετρα και καμία καταστροφή δεν υπέστη από την πυρκαγιά του Καλάμου το δίκτυο ύδρευσης του Βαρυκού.

Έτσι, σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται η ανάθεση έργου 1.500.000 ευρώ χωρίς διαγωνισμό και χωρίς προηγούμενη δημοσιοποίηση.

Σε ότι αφορά στην προσφυγή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής του συνιστούμε να μην παραπλανεί ,αλλά να πει έστω και μια φορά την αλήθεια.

Η προσφυγή δεν εξετάστηκε στην ουσία, αλλά επειδή η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου είναι προπαρασκευαστική πράξη, δεν μπορεί να προσβληθεί σε αυτό το στάδιο.

Σε καμία περίπτωση η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής δεν έκανε δεκτές τις απόψεις του δήμου για τον τρόπο εκτέλεσης του έργου,απλά περιμένει προσφυγή σε επόμενο στάδιο της ανάθεσης.

Οφείλουμε να του θυμίσουμε πως η παράταξη μας ,είχε ψηφίσει την έγκριση της μελέτης για το δίκτυο ύδρευσης του Βαρυκού και την διενέργεια Ανοικτού Δημόσιου Διαγωνισμού,αλλά η απόφαση αυτή άλλαξε 10 ημέρες αργότερα, μετά την πυρκαγιά στον Κάλαμο.

Αυτό που του μένει να κάνει πλέον, είναι να εξηγήσει στους Δημότες του Ωρωπού και στην Δικαιοσύνη πώς »έφτασαν οι φλόγες από τον Κάλαμο στον Αγ.Κωνσταντίνο και κατέστρεψαν το δίκτυο ύδρευσης του Βαρυκού».

Και ας μην ανησυχεί ο κ.Ρούσσης.

Οι δημότες του Ωρωπού γνωρίζουν το έργο του και θα τον »ανταμείψουν» για την »προσφορά» του πολύ σύντομα.

Το Γραφείο Τύπου “Δυναμικής Πολιτείας”

Απάντηση