“Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα …”

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σε χαμηλών προσδοκιών προεκλογική συγκέντρωση εξελίχθηκε η πολυδιαφημιζόμενη εκδήλωση- ανακοίνωση της υποψηφιότητας στις δημοτικές εκλογές της παράταξης «Πρώτα ο Δημότης».
Μια συγκέντρωση υποτονική σε άνευρο και χλιαρό κλίμα.

Απογοήτευση, υπήρξε για πολλούς από όσους παραβρέθηκαν, η παρουσία  του εμφανώς αγχωμένου Δημάρχου που αναμασούσε με ξύλινο λόγο τα ίδια και τα ίδια.  Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν και τα υποτιθέμενα «έργα»  που δεν είναι τίποτα περισσότερο από αυτονόητες υποχρεώσεις κάθε δημοτικής αρχής:  Συντηρήσεις, επισκευές, αποκαταστάσεις και έργα της  Περιφέρειας που κατά τη συνήθη της πρακτική η δημοτική αρχή Ρούσση οικειοποιείται και παρουσιάζει για δικά της. Στην συγκέντρωση κυκλοφόρησε και πολυτελές πολυσέλιδο φυλλάδιο για… γέλια και για κλάματα.

Έργα που Θα γίνουν, έργα που έκαναν… άλλοι, έργα μόνο στην φαντασία και αυτονόητες υποχρεώσεις ενός Δήμου παρουσιάστηκαν ως επιτεύγματα της δημοτικής αρχής.

Μέχρι και τις αποκαταστάσεις δρόμων μετά από επισκευές στην ύδρευση παρουσίασαν ως έργο! Ακόμα και τη χρηματοδότηση της…  Φιλαρμονικής Μπάντας του Δήμου στα έργα την έβαλαν!

Όσο για τις μεγάλες εκπλήξεις στις υποψηφιότητες που θα ανακοινώνονταν και θα έκαναν «πάταγο»; Ο ίδιος ο κύριος Ρούσσης τις παρέπεμψε στο μέλλον υποτιμώντας τους ίδιους τους υποψηφίους που μόλις παρουσίασε!

Ούτε λόγος βέβαια δεν έγινε σ‘ αυτή την συγκέντρωση για τα προβλήματα του Δήμου Ωρωπού, πολλά από αυτά δημιουργήματα της ίδιας παράταξης. Καμιά κουβέντα για την διαχείριση των σκουπιδιών, για το ΧΥΤΥ Πολυδενδρίου, για τις ιδιωτικοποιήσεις.

Το εντυπωσιακότερο  βέβαια σ’ αυτήν την εσωτερικής κατανάλωσης παραταξιακή φιέστα ήταν οι ηχηρές απουσίες σημαντικών στελεχών που πλαισίωναν την παράταξη και της έδωσαν τη νίκη στις δημοτικές εκλογές το 2014. Άνθρωποι που έχουν πια αντιληφθεί και έχουν γυρίσει την πλάτη στο ανύπαρκτο έργο, την κατασπατάληση δημοτικού χρήματος και τον καταστροφικό δρόμο που έχει χαράξει η παράταξη Ρούσση για το Δήμο Ωρωπού με τα χειρότερα να βρίσκονται μπροστά μας .

Για κακή σας τύχη κύριοι της δημοτικής αρχής οι πολίτες του Ωρωπού δεν είναι αδαείς  ιθαγενείς, και όσα ιλουστρασιόν επικοινωνιακά τρικ και να ανακαλύψετε δεν πείθετε πια κανέναν. Ο Λαός του Ωρωπού δεν πρόκειται να σας εμπιστευτεί ποτέ ξανά. Φεύγετε.

Η διαχειριστική ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση