Ο πανικός γεννά παραλογισμό!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Γίναμε δέκτες έντονης διαμαρτυρίας από πολλούς συνδημότες μας, για το ίδιο ακριβώς παράλογο και πρωτοφανές γεγονός. Μας καταγγέλλουν συγκεκριμένα όλοι αυτοί οι πολίτες πως πλησιάστηκαν από στελέχη της δημοτικής αρχής Ρούσση και τους προτάθηκε να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του “Πρώτα ο Δημότης” και μάλιστα τα ονόματα τους να ανακοινωθούν από τον Δήμαρχο στην αυριανή φιέστα πανικού που ετοιμάζει.
Οι άνθρωποι αυτοί αρνήθηκαν ευγενικά,  ζήτησαν να μην προχωρήσει σε τέτοιου είδους ανακοίνωση, μιας και δεν είναι στις προθέσεις τους να κατέλθουν στην πολιτική και να διεκδικήσουν την ψήφο των συνδημοτών τους, κάτω από οποιονδήποτε συνδυασμό, όμως οι άνθρωποι της δημοτικής αρχής επιμένοντας και βρισκόμενοι σε μια “περίεργη” κατάσταση όπως όλοι μας είπαν, επέμεναν και δήλωσαν πως θα προχωρήσουν στην ανακοίνωση και πως αύριο μεθαύριο θα το ξανασυζητήσουν.
Είναι σαφές τι επιδιώκει με αυτή την απίστευτη κίνηση απελπισίας η δημοτική αρχή Ρούσση.
Να δεσμεύσει αυτούς τους ανθρώπους και να τους κάνει μετά πολύ δύσκολο, το να αποδεσμευτούν από κάτι το οποίο δεν ήθελαν, αλλά που θα είναι πια τετελεσμένο και μάλιστα ανακοινωμένο με μεγαλοπρέπεια από τα χείλη του κυρίου Ρούσση.

Μέθοδος παρηκμασμένου και απελπισμένου ηγεμόνα που βλέποντας το “βασίλειο” του να καταρρέει επιχειρεί να “αιχμαλωτίσει” ανύποπτους πολίτες, μεταβάλλοντας τους σε πειθήνια όργανα του.
Και θα είναι πραγματικά δύσκολο σε πολλούς από αυτούς τους ανθρώπους να αρνηθούν στην συνέχεια και να προσπαθήσουν να αποδείξουν πως όλα έγιναν χωρίς την θέληση τους.
Θα πρέπει να βγουν “απέναντι” από τον ηγεμόνα και να πουν στον κόσμο πως “παράνομα” ιδιοποιήθηκε το όνομα και την δήθεν στήριξη τους .

Εκεί βασίζεται το καταρρέων σύστημα .
Και σε κάτι ακόμα.
Πως οι περισσότεροι από αυτούς τους πολίτες, επειδή ακριβώς βρίσκονται σε ανάγκη και τους έχει υποτίθεται κάπου στηρίξει, δεν θα βρουν την δύναμη και το τσαγανό να αποκαλύψουν την άθλια αυτή πρακτική.

Ο πανικός του κυρίου Ρούσση, γεννά τον απόλυτο παραλογισμό.
Μόνος του, χωρίς στήριξη από τον συνδυασμό του, πέραν των λίγων του περίγυρου του, παλεύει να στήσει από την αρχή, ότι ο ίδιος με την κακοδιοίκηση και την εμμονές του διέλυσε.

Και όσο τα αποτελέσματα που ανέμενε δεν έρχονται, τόσο θα “πέφτει” σε πιο βαθιά κρίση, “ηθικής” και λογικής.
Παρακολουθούμε από πολύ κοντά αυτές τις ενέργειες και προειδοποιούμε τον κύριο Ρούσση, να μην συνεχίσει να “παίζει” με την ανθρώπινη ανάγκη και με την αντοχή των πολιτών, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα οδηγήσει την κοινωνία μας, σε βαθύ και αξεπέραστο διχασμό, με απρόβλεπτες συνέπειες και αποτελέσματα.

Κύριε Ρούσση, φεύγετε, αλλά κρατήστε τουλάχιστον την αξιοπρέπεια σας.

Η διαχειριστική ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση