Οι “απαντήσεις”… οι “εξαρτήσεις”… και η συγκέντρωση…

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Να πούμε επιτέλους; Να πούμε ότι ήρθε η ώρα να ακούσουμε μια έστω αλήθεια από το στόμα του Δημάρχου; Να πούμε ότι επιτέλους θα μιλήσει με τον άγνωστο γι’ αυτόν πολιτικό λόγο; Δεν νομίζουμε. Ο Δήμαρχος έχει ήδη ζωντανέψει το παραμύθι του «ψεύτη βοσκού»!

Τα ”λασπωμένα” Παπαγαλάκια του όμως, είναι υποχρεωμένα να λένε… «πως πολύ σύντομα, θα δοθούν απαντήσεις(Κυριακή), στον απολογισμό και στην παρουσίαση νέων στελεχών από μεριάς Δημ.Αρχης. Ας περιμένουμε. Η προσέλευση του κόσμου και οι επιλογές νέων υποψηφίων στο πρόσωπο του Δημάρχου, για εμάς λέει πολλά!!!».

Τι «πολλά» κύριοι ”ανώνυμοι”; Ποιες απαντήσεις θα δώσει;
Θα απαντήσει γιατί στα πέντε χρόνια δεν έχει να παρουσιάσει κανένα δικό του έργο;
Τα έργα της Περιφέρειας είναι δικά του έργα;
Θα πει γιατί το δημοτικό χρήμα το κυκλοφόρησε με απευθείας αναθέσεις σε κουμπάρους και ημέτερους εργολάβους με προκλητικές εκπτώσεις;
Θα πει για ποιον λόγο κατέστρεψε την υπηρεσία καθαριότητας, χρεώνοντας το Δήμο εκατομμύρια με μηδενικό όφελος;
Θα πει για ποιον λόγο ζήτησε να γίνει χωματερή στο Πολυδένδρι ;

Τώρα λοιπόν που οι δημότες του Ωρωπού τους δείχνουν την πόρτα της εξόδου, τώρα ο Δήμαρχος αποφάσισε να ”απαντήσει”! Απαντήσεις που ποτέ δεν έδωσε για τον τρόπο που διοίκησε, για τις καταστροφικές αποφάσεις του, για την επιθυμία του να απαξιώσει τα πάντα που είχαν σχέση με την ανάπτυξη του Δήμου. Οι απαντήσεις του πάντα ήταν του τύπου «έτσι θέλω εγώ» και «δεν υπάρχει διάλογος»! Ξαφνικά την Κυριακή, στην φιέστα που διοργανώνει «θα απαντήσει»! Και τότε θα έχει τον αγαπημένο του μονόλογο! Αυτό θέλει, μήπως και οι συνδημότες μας του σώσουν τα «πρόβατα», ύστερα από όλη την κοροϊδία που τους έκανε για πέντε χρόνια.

Τίποτα καινούργιο δεν θα πει! Δεν έχει τίποτα να πει εκτός από το ότι φώναζε πέντε χρόνια ψέματα κοροϊδεύοντας, μέχρι που του ήρθαν οι «λύκοι»! Και ποιος να τον πιστέψει τώρα! Τα έργα του μιλάνε.

Και πάμε τώρα στην «παρουσίαση νέων στελεχών». Ποια παρουσίαση; Μήπως ανθρώπων που οδηγήθηκαν από υποχρέωση να τον ακολουθήσουν; Είναι γνωστές οι «υποχρεώσεις» τους λίγο-πολύ σε όλους στον Ωρωπό . Ποιοι από αυτούς πίστεψαν στο έργο του; Οι άνθρωποι αυτοί ακολουθούν τις εξυπηρετήσεις που «δένουν» με συμφέροντα και όχι ότι πίστεψαν το μηδενικό έργο του Δημάρχου και εν δυνάμει αρχηγού τους, που δεν είδαν και ούτε πρόκειται να δουν. Γρήγορα θα καταλάβουν ότι ο συμβιβασμός δεν είναι καθήκον απέναντι στον τόπο  τους.

Μιλάνε ακόμη και για «προσέλευση του κόσμου»! Μια προσέλευση που θα στηριχτεί κατά κύριο λόγο στις μετακινήσεις με πούλμαν δωρεάν (ποιος τα πληρώνει άραγε ;;;)  όλων των ΚΑΠΗ του Δήμου και κατά δεύτερο στην περιέργεια. Θα ρωτηθούν όλοι αυτοί οι συνδημότες μας που θα παρακολουθήσουν τον απολογισμό του Δημάρχου, αν γνωρίζουν κάποιο έργο του; Αν έχουν δει έστω ΕΝΑ δημοτικό έργο στο χωριό τους; Αν έχουν νιώσει τη δημοτική φροντίδα στα προβλήματά τους; Αν δεν αισθάνονται ότι ο τόπος τους, η γειτονιά τους, έχουν ή όχι εγκαταλειφθεί από τη Δημοτική Αρχή; Δεν θα τους ρωτήσει βέβαια κανένας.

Αυτή θα είναι η συγκέντρωση του Δημάρχου την Κυριακή το πρωί.Αυτή τη συγκέντρωση θα προσπαθήσουν τα δημοτικά παπαγαλάκια να παρουσιάσουν ως επικρότηση των δημοτών στην ανύπαρκτη δημοτική αρχή. Σε αυτήν τη συγκέντρωση θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν ”αθρόα” και ”αυθόρμητη” προσέλευση στελεχών που θα στηρίξουν εκλογικά τον κ. Ρούσση

Σε αυτή τη συγκέντρωση όμως δεν θα μας πουν για τα έργα που δεν έγιναν.
Σε αυτή τη συγκέντρωση όμως δεν θα μας πουν για την εγκατάλειψη των χωριών μας.
Σε αυτή τη συγκέντρωση όμως δεν θα μας πουν για το άδειασμα των δημοτικών ταμείων.
Σε αυτή τη συγκέντρωση όμως δεν θα μας πουν για την νοοτροπία του ”ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΕΓΩ”. 

Σε αυτή τη συγκέντρωση δεν θα δοθούν απαντήσεις σε αυτά που απασχολούν τους δημότες,αλλά αυτή τη συγκέντρωση θα χρησιμοποιήσουν για να στρέψουν την προσοχή των δημοτών σε οτιδήποτε άλλο εκτός από τις καταστροφικές αποφάσεις και την ανυπαρξία της δημοτικής αρχής Ρούσση επί 4,5 χρόνια . 

Η διαχειριστική ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση