Τι συμβαίνει στον Κάλαμο;;;

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Πριν από μερικές ημέρες  ο ανεξάρτητος και μη αμοιβόμενος, επώνυμος-ανώνυμος Παρατηρητής, ανέβασε ένα εμπνευσμένο άρθρο με τον καταπληκτικό τίτλο “Πρώτη φορά Νονός”.

Διαβάζοντας το “άρθρο” διαπιστώσαμε πως για πρώτη φορά, έστω και με κάποια δόση μικρής ειρωνείας υπήρχε μια καλή κουβέντα για τον αρχηγό της Δυναμικής Πολιτείας Γιώργο Γιασημάκη, με αφορμή την πραγματικά πρωτοπόρα τοποθέτηση-πρόταση του για την στήριξη των επαγγελματιών του Καλάμου και των Αγιών Αποστόλων.

Εκεί λοιπόν σε αυτό το “άρθρο” έλεγε ο ανεξάρτητος Παρατηρητής, πως για πρώτη φορά ο κύριος Γιασημάκης πρότεινε κάτι πολύ σωστό και γι’ αυτό ο κύριος Δήμαρχος-που περίμενε δημοκρατικά και υπομονετικά μια πρόταση της Αντιπολίτευσης-ανταποκρίθηκε άμεσα και έδωσε εντολή να ξεκινήσουν από την επόμενη κιόλας μέρα οι πρωτοβουλίες, αναθέτοντας μάλιστα αυτή την αποστολή, στον Δημοτικό Σύμβουλο του “Οράματος Δημιουργίας”(Οικονομάκος) Παναγιώτη Πέππα , λόγω της ενασχόλησης με τα όσα αφορούν τους επαγγελματίες του Καλάμου.

Και το πήγαινε και λίγο παρακάτω ο ανεξάρτητος Παρατηρητής, προαναγγέλλοντας και συνάντηση πάνω στο θέμα, που θα γίνονταν την ακριβώς επόμενη ημέρα, προφανώς με την συμμετοχή του κυρίου Πέππα και του Δημάρχου.

Όλα καλά μέχρι εδώ.

Ομολογούμε πως η όλη διαδικασία μας προξένησε έκπληξη και αρχίσαμε να αναρωτιόμαστε, μήπως κάποιος “αέρας” δημοκρατικότητας και πλουραλισμού κατέλαβε την Δημοτική αρχή Ρούσση, και το “πνευματικό της τέκνο”, τον αδέσμευτο Παρατηρητή.

Πριν όμως κατορθώσουμε να καταλάβουμε αν πρόκειται για “κρίση”  δημοκρατίας ή για ένα απλό λάθος, ήρθαν τα γεγονότα να απαντήσουν από μόνα τους.

Ξαφνικά το άρθρο κατέβηκε και εξαφανίστηκε από τις οθόνες μας.

Μάταια το αναζητήσαμε θεωρώντας πως προφανώς κάτι είχε συμβεί προσωρινά.

Είχε κατέβει οριστικά και αμετάκλητα.

Η τεχνολογία βεβαίως επιτρέπει την αποθήκευση όποιων κομματιών επιθυμούμε και έτσι το κομμάτι παρέμεινε στα χέρια μας και σήμερα το μοιραζόμαστε μαζί σας.

Για ποιον άραγε λόγο κατέβηκε, αυτό το γλυκανάλατο “άρθρο” που στην τελική δεν έλεγε και απολύτως τίποτα.

Ασύντακτο και δυσνόητο, όπως η πλειονότητα των κομματιών του “ανεξάρτητου” Παρατηρητή, δεν πρόσθετε και δεν αφαιρούσε τίποτα απολύτως, στην χάβρα της ανόητης παραφιλολογίας του.

Εμείς λοιπόν σήμερα θα σας αποκαλύψουμε το “τρελό” παρασκήνιο που παίχτηκε στο πανέμορφο χωριό των Αγίων Αποστόλων , με αρχηγό τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση έθεσε άμεσα το θέμα της απόσυρσης του “άρθρου” και επιτέθηκε στον Δήμαρχο επειδή επέλεξε τον κύριο Πέππα σαν υπεύθυνο για το θέμα της ενίσχυσης των επαγγελματιών του Καλάμου.

Άστραψε και βρόντηξε λοιπόν ο κύριος Αντιδήμαρχος και συνεχίζοντας ανέφερε πως το κομμάτι αγιοποιεί τον κύριο Γιασημάκη, εξαίροντας την πραγματικά καταπληκτική πρότασή του, την οποία όπως έλεγε ο Αντιδήμαρχος, αντί να υποβαθμίσουμε , επειδή απλά έπρεπε να την είχαμε προτείνει εμείς, την κάνουμε κιόλας και σημαία.

Και απαίτησε την άμεση αποκαθήλωση του κομματιού και την εξαφάνιση οποιασδήποτε ιδέας, για συμμετοχή Πέππα σε κάθε κίνηση.

Ο Δήμαρχος λοιπόν, δέσμιος της μη παρουσίας του στον Κάλαμο, πέραν του περίγυρου και της κλειστής ομάδας του Αντιδημάρχου, έδωσε άμεσα εντολή στον ανεξάρτητο Παρατηρητή, να αποκαθηλώσει, εν μέσω της νυκτός, το άρθρο και να κάνει “αβαβά” τα περί συνάντησης με την  παρουσία Πέππα.

Είναι αυτό που λέει ο λαός, υποχώρηση με την ουρά στα σκέλια.

Γνωρίζουμε πως το άκρως αληθινό κομμάτι μας , θα διαψευστεί και θα υποστούμε επίθεση για αυτό, όπως όμως ξέρουμε και μπορούμε να εγγυηθούμε είναι πως τα πράγματα έγιναν ακριβώς έτσι και δεν προσθέσαμε ούτε ένα παραπάνω γεγονός, από τα όσα συνέβησαν.
Άλλωστε δεν είδαμε να γίνει η συνάντηση την οποία προανήγγειλε ο ανεξάρτητος Παρατηρητής, γιατί αν είχε γίνει, ο ίδιος θα είχε σπεύσει όπως συνηθίζει, να δημοσιεύσει πλήρες φωτογραφικό ρεπορτάζ……….

Δημοσιεύουμε ολόκληρο το άρθρο, για να ξαναδιαβαστεί από όλους και για να μην μείνει καμιά κουκκίδα αμφιβολίας και αμφισβήτησης.

Κλείνοντας θα θέλαμε να επισημάνουμε, πως αυτό το καταπληκτικό “έργο” που παίζεται εδώ και αρκετό καιρό, στον πανέμορφο Κάλαμο, έχει πολλά επεισόδια ακόμα και όπως δείχνουν τα πράγματα οι εξελίξεις είναι απρόοπτες και μη αναμενόμενες και η “βόμβα” μπορεί να σκάσει από στιγμή σε στιγμή.

 

Πολιτικές “λυκοφιλίες” με φόντο την νομή της εξουσίας και την διατήρηση των κεκτημένων είναι καταδικασμένες να καταλήγουν σε ολοκληρωτικές καταστροφές, με απρόοπτες συνέπειες.

Η επίμαχη ανάρτηση που αποσύρθηκε κακήν κακώς:


Η διαχειριστική ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση