Ο πνιγμένος απ’ τα μαλλιά του πιάνεται…

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Εντυπωσιακή πραγματικά η προσπάθεια της επικοινωνιακής ομάδας του Δημάρχου -ο θεός να την κάνει τέτοια- να αλλάξει την ατζέντα και να μεταφέρει τα ζητήματα αλλού, προκειμένου να καλύψει το δικό της μεγάλο πρόβλημα… που δεν είναι άλλο από την μοναξιά τους… που κάθε μέρα μεγαλώνει και γίνεται ολοφάνερη ακόμη και στον πιο απόμακρο παρατηρητή.

Από που να ξεκινήσει κάποιος για να περιγράψει τα αδιέξοδα και τις συγκρούσεις που λαμβάνουν χώρο στα ενδότερα της δημοτικής αρχής και πολύ σύντομα θα την διαλύσουν.

Από τις ανοιχτές πια διαφωνίες που γίνονται ευρύτατα γνωστές… μιας και οι συμμετέχοντες δεν έχουν πρόβλημα να τις δημοσιοποιήσουν… έως τις καθημερινές αρνήσεις νέων στελεχών να ενταχθούν στις τάξεις της δημοτικής ομάδας Ρούσση… και σε περιοχές μάλιστα που ήταν και εξακολουθεί να παραμένει ιδιαίτερα αδύνατη.

Πρόσφατο παράδειγμα η ανοιχτή διαφωνία του Προέδρου του Νομικού Προσώπου του Πολιτισμού αλλά και των Παιδικών Σταθμών Μιχάλη Τόλια, με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστα Δέδε… για την αδειοδότηση ή όχι των Παιδικών Σταθμών του Δήμου μας.

Θέμα ιδιαίτερα σοβαρό που απασχολεί δεκάδες εργαζόμενους γονείς και που αποδεικνύει την προχειρότητα και την ανευθυνότητα με την οποία  αντιμετωπίζει η δημοτική αρχή τα προβλήματα των πολιτών… αλλά και την ανικανότητα ρύθμισης σημαντικών θεμάτων που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών.

Ποιον αλήθεια από τους δύο να πιστέψει ο Δημότης του Δήμου Ωρωπού;
Πως να είναι σίγουρος και ασφαλής ο εργαζόμενος γονιός, όταν “ανίκανοι και επικίνδυνοι” επιμελούνται τα ζητήματα που τους απασχολούν;
Πως να προγραμματιστεί ο εργαζόμενος οικογενειάρχης… αν δεν γνωρίζει αν μπορεί να εμπιστευτεί τα παιδιά του στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό;

Και αντί αυτή η Δημοτική Αρχή και ο αρχηγός της να αντιληφθούν το που ακριβώς έχουν φτάσει την καθημερινότητα των πολιτών και να σκύψουν έστω και τώρα μπροστά στην επίλυση των προβλημάτων τους… ψάχνουν να βρουν αλλού προβλήματα και σκηνοθετούν καταστάσεις και ιστορίες με κακούς δράκους.

Τι επινόησαν λοιπόν αυτή τη φορά;

Επινόησαν την ομαδική αποχώρηση στελεχών από την Δυναμική Πολιτεία και την δημιουργία δήθεν τάσεων αμφισβήτησης, χρησιμοποιώντας μάλιστα για να μας πείσουν ότι καθημερινά ξορκίζουν… τα λόγια ενός ανώνυμου…

Και το συνέχισαν.

Εμμέσως πλην σαφώς επέλεξαν να επαινέσουν άλλον υποψήφιο Δήμαρχο… αποκρύπτοντας βέβαια ότι λίγο καιρό πριν γίνουν Διοίκηση, τον ενέπλεκαν με ”κακοδιαχείριση” στο Λιμενικό Ταμείο … χωρίς βέβαια να το συνεχίσουν,σε αντίθεση με ότι τους αρέσει να κάνουν σε κάθε πολίτη που δεν υποτάσσεται στα θέλω τους και στις εντολές τους.

Και το κάνουν όχι φυσικά γιατί ξαφνικά τον αγάπησαν -κάθε άλλο μάλιστα- αλλά για να σπείρουν διχόνοια και αμφισβήτηση στις τάξεις της αντιπολίτευσης… που ναι μεν έχει τις διαφορετικές απόψεις και φιλοδοξίες της… αλλά σε ότι αφορά την καταγγελία αυτής της ανίκανης δημοτικής αρχής, θέλουμε να πιστεύουμε πως αποτελεί ένα συμπαγές μέτωπο… και πως όταν σύντομα και οι υπόλοιπες παρατάξεις… εκτός της παράταξης του Γιώργου Γιασημάκη που ήδη το κάνει… αρχίσουν να τοποθετούνται -έστω και τώρα- για αυτά που συμβαίνουν, τότε τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα για την δημοτική αρχή Ρούσση.

Φυσικά αυτή η κίνηση αποπροσανατολισμού πέφτει στο κενό και πολύ σύντομα θα αποκαλυφθεί σε όλο της το μεγαλείο…

Ένα είναι σίγουρο…

Πως αυτοί που τα γράφουν… αλλά και τα αφεντικά τους… γνωρίζουν την αλήθεια… και γι’αυτό έχουν πανικοβληθεί και αντιδρούν με ένα μεγαλείο κακίας και άθλιας προπαγάνδας…

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω…

Φεύγετε κύριοι…
προσπαθήστε να φύγετε με αξιοπρέπεια …Η διαχειριστική ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση