Βρεφονηπιακός Σταθμός Καλάμου. Το… αλαλούμ και η… αλλεργία της δημοτικής αρχής!!!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σήμερα από το πρωί ενημερώνονταν γονείς στον Κάλαμο, ότι ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Καλάμου θα παραμείνει κλειστός λόγω μη αδειοδότησης για πυρασφάλεια!

Το μεσημέρι, το υπεύθυνο ΝΠΔΔ Ωρωπού με ανακοίνωσή του λέει: “ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΠΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΔΩΡΕΑΝ…κ.λ.π.”.

Δύο ώρες αργότερα, ο αντιδήμαρχος Καλάμου κ. Δέδες, με ανακοίνωση στην δημοτική κοινότητα λέει: “Μετα τη λανθασμενη και αστοχη ενημερωση απο το ΝΠΔΔ Ωρωπου, σας ενημερωνουμε… κ.λ.π.”.

 

Τέσσερις ώρες μετά, οι «λασποεπικοινωνιολόγοι» της δημοτικής αρχής, επαναδημοσιεύουν την ανακοίνωση του ΝΠΔΔ Ωρωπού, την οποία ο κ. Δέδες την ονόμασε «λανθασμένη» ζητώντας «ειλικρινά συγνώμη» και μάλιστα αυτό το υπογράφουν τόσο ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου, όσο και οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι Καλάμου!

Κανείς βέβαια μέσα σ’ αυτήν… το λιγότερο… ασυνεννοησία, ΔΕΝ μπορεί να γνωρίζει, τι ακριβώς συμβαίνει με τον Βρεφονηπιακό Σταθμό Καλάμου. Μόνο οι ανευθυνο-υπεύθυνοι της δημοτικής αρχής γνωρίζουν και αυτοί όλα αυτά τα χρόνια που κρατούν την τύχη του δήμου στα χέρια τους, κινούνται με απόλυτο σκοτάδι στην ενημέρωση των συνδημοτών τους.

Αυτή την… πολυπόθητη ενημέρωση, φυσικά δεν την έχουν και οι δημοτικοί σύμβουλοι του ελέγχου από την αντιπολίτευση και πολύ πιθανόν και αρκετοί… από τους συμβούλους της συμπολίτευσης, οι οποίοι… σιωπούν ένεκα… “κομματικής πειθαρχίας”!!!

Ένα παράδειγμα από το “σκοτάδι” αυτό, έχει σχέση με το θέμα που αναφερόμαστε.

Για την αδειοδότηση του Βρεφονηπιακού Σταθμού Καλάμου, η δημοτική παράταξη “Δυναμική Πολιτεία”, όλο το χρόνο που πέρασε, κατέθετε ερωτήματα στο δημοτικό συμβούλιο τα οποία έμεναν αναπάντητα! Τελευταίο ερώτημα του Γιώργου Γιασημάκηστις 7 Ιουνίου 2018, δηλαδή δύο μήνες πριν, ήταν αν ήταν όλα εντάξει με την άδεια λειτουργίας του. Η απάντηση που πήρε από τον πρόεδρο του αρμόδιου ΝΠΔΔ κ. Τόλια ήταν: “Σαφώς, σαφώς ναί”!

Έλα όμως που δεν είχε σχέση με την αλήθεια η απάντηση αυτή! Γι’ αυτό φυσικά και τα σημερινά γεγονότα, που εκθέτουν για ακόμη μια φορά τους ανθρώπους της δημοτικής αρχής και αναδεικνύουν πόσο επιπόλαια κινούνται για πολύ σοβαρά θέματα που αφορούν τους δημότες του Ωρωπού!

Αυτό το παράδειγμα είναι και ενδεικτικό, για το πόσο σοβαρότητα δείχνει η δημοτική αρχή στο διάλογο μέσα στα δημοτικά συμβούλια και στις αρμόδιες επιτροπές και τα νομικά πρόσωπα. Τον διάλογο δεν τον θέλει, οι ερωτήσεις την ενοχλούν και η ενημέρωση στις πράξεις της… της φέρνει αλλεργία!

Πηγή: Μαχιμη Πόλη

 

 

Απάντηση