Α. ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ: “Διάλειμμα στα ψέματα; Θα μας πουν μερικές αλήθειες;”

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η Δημοτική μας Αρχή στριμωγμένη στη γωνία των αποφάσεών της και για να μαλακώσει το εναντίον της κλίμα, σκέφτηκε με τους έμμισθους ανώνυμους στην υπηρεσία της, ότι πρέπει να έρθει η στιγμή που να μας πει αλήθειες. Και μας είπε σαν αρχή, ότι δημιουργεί χωματερές σε όλο το Δήμο για το καλό μας!Όλοι το καταλάβαμε αυτό και περιμένουμε να πάει παρακάτω. Να μας πει δηλαδή και άλλες πολλές-πικρές αλήθειες!

Να μας πει για τα εικονικά τιμολόγια που χρησιμοποιεί! Κάποια στιγμή βέβαια της έφυγε δημόσια αυτή η αλήθεια, αλλά έκανε τα πάνδεινα να την κουκουλώσει.

Να μας πει ποιο είναι σήμερα το ταμείο του Δήμου, για το οποίο ποτέ δεν μας απαντά και ποτέ δεν θυμάται.

Να μας πει τώρα που την αποκομιδή των απορριμμάτων την κάνει ο εργολάβος και τα δικά μας απορριμματοφόρα δεν κινούνται, πόση οικονομία έχουμε στα καύσιμα.

Να μας πει γιατί θεωρεί, όπως ο διάβολος το λιβάνι, καταραμένους τους διαγωνισμούς και έχει διαλύσει τα ταμεία με τις απευθείας αναθέσεις και τις μηδενικές εκπτώσεις.

Να μας πει γιατί προσπαθεί να παραδώσει τον Δήμο σε ιδιωτικά συμφέροντα και να μας αφήσει στα δόντια του κάθε εργολάβου.

Να μας πει αλήθεια γιατί τέσσερα εκατομμύρια τα έστειλε από ανοιχτούς διαγωνισμούς σε μυστικές διαπραγματεύσεις στο γραφείο του Δημάρχου.

Να μας πει επιτέλους γιατί με κρυφή πρόταση έδειξε το λατομείο του Ντουμάνη για χώρο σκουπιδότοπου της Αττικής, εξυπηρετώντας τα σχέδια της Περιφέρειας.

Να μας πει τι έκανε με ουσία για να ανακληθούν οι αποφάσεις Περιφέρειας και ΕΔΣΝΑ και το ΦΕΚ που θέλουν το Δήμο μας αντικαταστάτη της Φυλής.

Να μας πει η ίδια ποιο έργο οραματίστηκε, το σχεδίασε και το υλοποίησε με δημοτικά χρήματα. Και αν είναι τόσο έξυπνη και κατορθώνει άλλους να πληρώνουν, ας μας πει τα δημοτικά χρήματα τι τα έχει κάνει.

Να μας πει γιατί δεν καταδέχεται να επικοινωνεί η ίδια με τους δημότες του Ωρωπού και έχει αναθέσει το έργο αυτό σε ανώνυμους παραπληροφορητές λασπολόγους.

Αυτά είναι μερικά από πολλά άλλα που θα πρέπει να μας πει η Δημοτική Αρχή, τώρα που σκέφτεται ότι πρέπει να έρθει η στιγμή της αλήθειας. Πάντως, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ένα βήμα, είναι μια ακόμη αλήθεια εκτός από αυτήν των χωματερών, που αφήνει να εννοηθεί ότι μέχρι σήμερα μας έλεγε ψέματα. Στην φτώχεια του λόγου και των πράξεών της, κάτι ελάχιστο είναι και αυτό.

Δυστυχώς όμως, πιστεύω ότι δεν θα υπάρξουν άλλες αλήθειες. Θα συνεχίσουν την αδιαφάνεια, την ειρωνεία, το βρίσιμο, την λάσπη και την αλαζονεία. Θα κάνουμε όμως ακόμη λίγους μήνες υπομονή.

Απάντηση