«ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ» της δημοτικής αρχής: «Κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσουμε να λέμε αλήθειες»!!!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως γιατί τους «λασποεπικοινωνιολόγους» της δημοτικής αρχής, τους ΑΝΑΓΚΑΣΑΜΕ… σε σημερινό τους δημοσίευμα, να χρησιμοποιήσουν τον τίτλο… «ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ»!!!

Μάλιστα κύριοι! ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ! Φτάνουν τα ψέματα και η παραπλάνηση των συνδημοτών σας! Αλλά, επειδή αυτή η ΣΤΙΓΜΗ, λόγω χαρακτήρα, λόγω… «εμπειρίας» ζωής και φυσικά ενόψει εκλογών… τους ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ να έλθει… πάλι γράφουν… και πάλι λένε τα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ τους!!!

Έτσι μιλάνε για μια δημοτική αρχή η οποία διαθέτει ιδιώτη ΕΡΓΟΛΑΒΟ στην καθαριότητα με 2 εκατομμύρια το χρόνο, ενώ τη δική της υπηρεσία καθαριότητας, υποτίθεται, τη χρησιμοποιεί για να μαζεύει όλα αυτά που ΡΙΧΝΕΙ σήμερα σε δασικές περιοχές!!! Αυτό το «μάζεμα» μήπως εννοούσε;;;

Προσπαθώντας λοιπόν να ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ τους συνδημότες τους, βάζουν το ΑΦΕΛΕΣ ερώτημα: «Ή Θα άφηνε αυτά τα υλικά σε δρόμους και πεζοδρόμια, μέχρι να υπήρχε η δυνατότητα περισυλλογής τους, με ανάλογες συνέπειες στην εικόνα των κοινόχρηστων χώρων του Δήμου μας και μάλιστα μεσούσης της Θερινής σεζόν, ή θα τα περισυνέλεγε άμεσα, μεταφέροντας τα σε χώρο προστατευόμενο και προσωρινό, μέχρι σε ελάχιστο χρονικό διάστημα , να είναι σε θέση να τα μεταφέρει στους χώρους που πρέπει”. Και καταλήγουν: “Η δημοτική αρχή, με ευθύνη και σεβασμό, επέλεξε το δεύτερο”!!!

Έτσι… ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ… με… “ευθύνη και σεβασμό” και θεωρεί πως ήταν απόλυτα λογική και επιβεβλημένη η επιλογή της λύσης αυτής!!! Και μάλιστα όπως… λένε… “έπρεπε να προστατευτεί η καλή εικόνα της περιοχής μας..”!!!

Τι άλλο θα μπορούσε να πει κάποιος μπροστά σε τόσο μεγάλη ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ;;; Τίποτα. Μόνο να παρουσιάσουμε ένα χαρακτηριστικό σχόλιο ενός πολίτη:

  

Και για ΟΛΕΣ τις άλλες «ΑΛΗΘΕΙΕΣ» που γράφουν… ας ανατρέξει ο καθένας που τις διαβάζει, στο χιλιοπαιγμένο ΒΙΝΤΕΟ:

Πηγή: Μάχιμη Πόλη

Απάντηση