“Οι ψεύτες και οι κλέφτες” … μόνο δυο εβδομάδες χαίρονται!!!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Δεν θέλουν να καταλάβουν αυτοί οι άνθρωποι της σημερινής δημοτικής αρχής, ότι το ΨΕΜΑ έχει κοντά ποδάρια και δεν χάνουν ευκαιρία να δείχνουν… πόσο γυμνοί είναι απέναντι στην ΑΛΗΘΕΙΑ! Και τι φαντάζονται;;; Πέρα από τα άλλα καθημερινά παραμύθια, θα κάνουν και ολόκληρο το δήμο ένα σκουπιδότοπο και… δεν θα το πάρει χαμπάρι κανένας;;; Γελιούνται! Αλλά δυστυχώς για τον Ωρωπού… αυτό προσπαθούν να κάνουν!

Στις 3 Αυγούστου, με τίτλο «Επ’ αυτοφώρω η δημιουργία χωματερής στις Αφίδνες” http://www.maximipoli.gr/?p=25332, γράφαμε ότι, απορριμματοφόρο του δήμου «πιάστηκε» επ’ αυτοφώρω… να αδειάζει το περιεχόμενό του σε δασική περιοχή στις Αφίδνες στους πρόποδες της Πάρνηθας! Αυτό αποδέχθηκε ότι γίνεται ο τοπικός αντιδήμαρχος Γιώργος Πούλος, ο οποίος μίλησε μόνο για κλαδιά και ιδιώτες… Είπαμε τότε “μπράβο” που έστω το αποδέχθηκαν… και δεν θα το επιχειρούσαν πάλι! Έλα όμως που τίποτα δεν τους σταματά!!! Και NA το σημερινό αδιάψευστο ντοκουμέντο! Απορριμματοφόρο του Καπανδριτίου αδειάζει την κάθε είδους … πραμάτεια του… μέσα σε δασική έκταση στους πρόποδες της Πάρνηθας!

Με το βίντεο αυτό, κάνουμε και την χάρη στον ανώνυμο λασποεπικοινωνιολόγο της δημοτικής αρχής, που μετά τις άθλιες εικόνες που παρουσιάζαμε στο πρώτο δημοσίευμά μας έγραφε:

“Και αφού πιάστηκε επ’αυτοφώρο, όπως ισχυρίζεται ο Αστυνόμος Μπέκας των Αφιδνών, που είναι οι επίμαχες φωτογραφίες; Θα περιμέναμε επιτόπου φωτογραφίες της στιγμής, με σηκωμένη την καρότσα, να αδειάζουν σκουπίδια στο επίμαχο σημείο, για να αποδεικνύεται ο ισχυρισμός τους. Εν αντιθέσει παρουσιάζουν το απορριμματοφόρο της πρώην Κοινότητας Συκαμίνου, που χρησιμοποιείται τον τελευταίο χρόνο στην Δημοτική Ενότητα Αφιδνών, σε μια μάλλον δασώδη έκταση, ακινητοποιημένο”.

ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟΥ ΤΟ… ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ!!! Δεν ήθελαν βλέπετε να τον αφήσουν παραπονούμενο… οι άνθρωποί του!!!

Ο δε εκλεγμένος της δημοτικής ομάδας κύριος Γιώργος Μπέλος, έγραφε: “Προς αποκατάσταση τις αλήθειας. Βλέπεις ένα απορριμματοφόρο του Δήμου σε έναν δρόμο φορτωμενο κλαδιά το βγάζεις φωτογραφία πας σε ένα σημείο που κάποιος ασυνηδειτος έχει πετάξει σκουπίδια βγάζεις φωτογραφία δίνεις τις φωτογραφίες στον έμμισθο δημοσιογράφο τις παρατάξεις που είσουν υποψήφιος και φτιάξαμε το θέμα μια χαρά . Υ.Γ Με αυτές τις πρακτικές πάντα 3 θα είστε καληνύχτα”

Ποιες αλήθειες αποκαταστήσατε κε Μπέλο;;;
Την αλήθεια του… σκουπιδότοπου;;;

Είναι για να γελάει και ταυτόχρονα να κλαίει κανείς, βλέποντας ποιοι άνθρωποι διαφεντεύουν τις τύχες αυτού του πανέμορφου τόπου!

Πηγή: Μάχιμη Πόλη

 

Απάντηση