2η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ: Πολιτική «πεζοδρομίου»… χωρίς μελέτη!!!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η κορωνίδα της παραπληροφόρησης που προσπαθεί ο δήμαρχος -αντάμα με τους ανώνυμους λασποεπικοινωνιολόγους του- είναι ότι, η αντιπολίτευση του ελέγχου δεν ψήφισε τον παραλιακό πεζόδρομο Νέων Παλατίων – Μαρκοπούλου.

ΞΕΧΝΑ όμως να πει ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ και υποχρεώθηκαν να πουν «παρών» στο συγκεκριμένο θέμα. (ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ)

ΞΕΧΝΑ να πει δηλαδή ότι «ένα έργο που θα αλλάξει την όψη του Ωρωπού» όπως χαρακτηριστικά λέει ο ίδιος, είχε την… ΑΠΑΙΤΗΣΗ να το ψηφίσουν ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ!!! ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!! Απαγορευόταν από την Αρχή Ρούσση… να γνωρίζουν και να έχουν άποψη οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης του ελέγχου!!! Τόσο ΔΙΑΦΑΝΕΣ… τόσο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ!

Να ένα μικρό απόσπασμα από τους διαλόγους που έγιναν και στο οποίο φαίνεται ότι… μάταια ζητούσαν να μάθουν για το έργο:

Διαβάστε επίσης από τα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου τι είχε πει ο Γιώργος Γιασημάκης:

Και το χειρότερο… Διαβάστε και όταν του λέει ο Γιώργος Γιασημάκης ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ και λέμε «παρών» γιατί ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ… τι του απαντά ο δήμαρχος: «ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΣ»!!!

Και αυτό ακριβώς έκανε και κάνει… λυσσαλέα ο δήμαρχος! Απόλυτα ακριβής στο λόγο του!!!

Στο πρώτο απόσπασμα της συνέντευξης του ο δήμαρχος στο τοπικό site επίσης λέει, ότι το έργο του πεζόδρομου θα γίνει με ανοιχτό διαγωνισμό, ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία από τον περασμένο Ιανουάριο και ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΔΟΧΟ, τον οποίο πιστεύει πως θα τον έχει… σε 2-3 μήνες! Πάλι ΔΕΝ λέει την ΑΛΗΘΕΙΑ!!! Ο διαγωνισμός έχει γίνει και εδώ δημοσιεύουμε το πρακτικό Ι το οποίο αναφέρει… τον προσωρινό μειοδότη, που είναι και ο συνήθης ύποπτος των… απευθείας αναθέσεων!!! (ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ Ι)


ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ… ΓΕΛΑΜΕ και ταυτόχρονα ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ γι’ αυτήν την πολιτική «ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ» που γίνεται από την παρούσα δημοτική αρχή!!!

Πηγή: Μάχιμη Πόλη

Απάντηση