Μιλώντας μόνος . . .

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Μαζί με όλο τον κόσμο περιμέναμε και μεις με “αγωνία” να παρακολουθήσουμε την πολυδιαφημισμένη συνέντευξη Τύπου του κ. Ρούσση, σε τοπικό μέσο, υπό την εποπτεία και στενή καθοδήγηση του επωνύμου-ανωνύμου εκπροσώπου τύπου που τελευταία έχει αναλάβει και ρόλο σκηνοθέτη.

Καλοστημένο σκηνικό, ο Δήμαρχος “φορτωμένος” με ένα φτιαχτό ύφος ανάμεσα στο λυπημένος και το απογοητευμένος, και οι οιωνοί υπέροχοι για τα μηνύματα που θα μεταφερόταν στους γεμάτους αγωνία Δημότες του Ωρωπού.
Πήρε λοιπόν το λόγο ο παντογνώστης Δήμαρχος και άρχισε σε έναν καταπληκτικό μονόλογο (προφανώς γιατί δεν αντέχει καμία μορφή διαλόγου…ούτε καν στο Δημοτικό Συμβούλιο) να αναμασά και να ξανασερβίρει την σούπα της “κακής” αντιπολίτευσης που δεν τον αφήνει να κάνει κανένα έργο …. με αποτέλεσμα τέσσερα χρόνια τώρα να μην έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει το παραμικρό…. πέραν των αλληλοεξυπηρετήσεων σε “κουμπάρους” και λοιπούς συγγενείς….

Ταυτόχρονα σε κανένα σημείο του μονολόγου του (που μεταδίδεται σε συνέχειες, σαν την Λάμψη…. μάλλον για να προλαβαίνουμε να εμπεδώσουμε τα υψηλά νοήματα), δεν έδειξε να αντιλαμβάνεται πως θα πρέπει να ζητήσει κάποια στιγμή συγγνώμη, από όλους εκείνους που τον ψήφισαν πιστεύοντας πως θα κάνει κάτι για αυτόν τον τόπο…. ούτε βέβαια να πει έστω δύο λόγια για την ανυπαρξία της Δημοτικής του Αρχής…. και για την εξαφάνιση κάθε έννοιας διαδικασίας και σωστής διοίκησης, επί των ημερών του.

Το “έργο” ήταν προδιαγεγραμμένο και είχε κεντρική ιδέα, που ήταν η “ΚΑΚΗ” ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ……….

-Για τις απευθείας αναθέσεις βεβαίως ούτε κουβέντα….
-Για τους ελέγχους που ήδη έχουν ξεκινήσει,ούτε λέξη…..
-Για τις μηνύσεις που ήδη έχουν κατατεθεί κατά παντός υπευθύνου, ούτε ανάσα….
-Γαργάρα, όλα αυτά….

Πριν από λίγο διαβάσαμε σε φίλα προσκείμενο προς την περιφέρεια τοπικό BLOG ,κάτι που γνωρίζαμε εκ των προτέρων….
Για να αλλάξει ο τρόπος εκτέλεσης ενός έργου, που εκτελείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια…. απαιτείται νέα απόφαση Περιφερειακού Συμβουλίου.

Απόλυτα φυσικό και ανθρωπίνως λογικό.

Προφανώς σε λίγο θα βγει ανακοίνωση από το επιστημονικό Γραφείο Τύπου του Δημάρχου, πως για αυτήν την εξέλιξη…. που σύντομα θα προκύψει, φταίει η “ΚΑΚΗ” ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ….
Και ίσως στηθεί νέο σκηνικό, συνέντευξης-μονολόγου, που θα εξηγεί πως για τα πάντα, ακόμα και για τους σεισμούς, τους λιμούς, τις πυρκαγιές, τις πλημμύρες, φταίει η “ΚΑΚΗ” ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ του Δήμου Ωρωπού….. που δεν αφήνει αυτόν τον “υπέροχο” Δήμαρχο και τους συνεργάτες τους, να ξεδιπλώσουν και άλλο το ταλέντο τους….. και να μην αφήσουν τίποτα όρθιο….

Είναι απολύτως βέβαιο και κατανοητό….. πως τα όσα έχουν κάνει δεν διορθώνονται με καλοστημένους μονολόγους….. και πως δεν πείθεται πια κανείς για τις αγαθές προθέσεις του καλού Δημάρχου, που χτυπιέται νύχτα μέρα, από την ”ΚΑΚΗ” ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.

Απλά όλα αυτά τα επιχειρούμενα επικοινωνιακά σόου, έχουν αρχίσει πια να γελοιοποιούν και να υποβαθμίζουν επικίνδυνα, τους δημιουργούς τους ….και να αποκαλύπτουν την γύμνια και την ανυπαρξία τους.
Η επικοινωνία έχει πραγματικά πολλές δυνατότητες, όπως θετικές ή αρνητικές επιπτώσεις.
Όταν λοιπόν δεν τα χειρίζεσαι σωστά, επειδή απλά δεν το έχεις…. σε εκθέτουν ανεπανόρθωτα και καταλυτικά…..

Πρόταση λοιπόν προς όλους αυτούς τους αυτοχαρακτηριζόμενους ειδικούς.
Κάντε κάτι άλλο παιδιά……….
Δεν το έχετε…………
Και οι σταγόνες που έρχονται δεν είναι σίγουρα….βροχή!!!

Η διαχειριστική ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση