Άλλοι “κελαηδάνε” . . .

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Διαβάσαμε λοιπόν την απάντηση του ανώνυμου-επώνυμου εκπροσώπου Τύπου του Δήμου Ωρωπού, και ομολογούμε πως μείναμε εντυπωσιασμένοι… για δύο λόγους που θα θέλαμε να τους μοιραστούμε μαζί σας, μιας και αποδεικνύουν πως κάποιοι επιδιώκουν να ισοπεδώσουν και να μειώσουν τις τεράστιες ευθύνες τους και να μεταφέρουν για άλλη μια φορά την “μπάλα στην εξέδρα”,μιας και γνωρίζουν ότι “μέσα στο γήπεδο” καθημερινά “εγκληματούν” και “παρανομούν”….

Ο πρώτος λόγος είναι το ότι υποκρίνονται πως δεν γνωρίζουν τα όσα αναφέραμε… για την “ελαχιστοποίηση” των εκπτώσεων στα έργα που γίνονται με την μέθοδο των περιορισμένων προσκλήσεων(λέγε με και Απευθείας Ανάθεση), και μάλιστα μας συγχαίρουν κιόλας επειδή τους είπαμε πράγματα που δεν γνώριζαν.
Εμπαίζουν για άλλη μια φορά, όχι εμάς βέβαια, μιας και εμείς τους γνωρίζουμε και τους έχουμε κατατάξει εκεί που τους αρμόζει, αλλά όσους “άτυχους” έχουν ακόμα την επιθυμία να τους διαβάζουν και ακόμα χειρότερα να τους πιστεύουν.

Ο δεύτερος λόγος βέβαια, που είναι και ο σοβαρότερος είναι πως στην ουσία δεν αρνούνται πως έτσι γίνονται τα πράγματα σε τέτοιου είδους “παράτυπες” διαδικασίες… ούτε φυσικά υποστηρίζουν σε κάποιο σημείο, πως δεν θα γίνει το ίδιο και στην περίπτωση του έργου της αποκατάστασης της οδοποιίας στον Δήμο Ωρωπού.Το αντίθετο…. το αποδέχονται πλήρως, και στο μόνο που εκφράζουν απορία, είναι ποιος μας τα είπε όλα αυτά;
Δεν τους πειράζει δηλαδή, η αυτή καθεαυτή “παράτυπη” πράξη…. αλλά το γεγονός πως αυτού του είδους η μεθοδολογία, διέρρευσε και έφθασε στα αυτιά μας, λες και μπορεί κάτι να μείνει σήμερα στο σκοτάδι.

Εμείς φυσικά απάντηση έχουμε.
Μια απάντηση όμως που δεν θα αρέσει καθόλου στα παπαγαλάκια της Δημοτικής Αρχής.
Όλα αυτά τα “κελαηδάνε” οι “κουμπάροι” σας στα καφενεία και στις παρασυγκεντρώσεις…………

Αυτά και άλλα πολλά….
Όχι και τόσο κολακευτικά….
Συνεισφέροντας με αυτόν τον τρόπο, στο να μεγαλώσει  η δυσπιστία και η άθλια εντύπωση, που επικρατεί πια παντού, για τον τρόπο που κινούνται οι διαδικασίες και πραγματοποιούνται τα “έργα” στον Δήμο Ωρωπού.

Αφήστε μας εμάς αγαπητοί “φίλοι”.
Άλλωστε εμείς, όπως εσείς λέτε καθημερινά λέτε, είμαστε ασήμαντοι….
Τους “κουμπάρους” σας μαζέψτε….
Αυτοί “σας δίνουν” με ευκολία, αφού διακατέχονται από την υπεροψία και την σιγουριά της εξουσίας….
Και όταν θα έρθει η ώρα της λογοδοσίας, τότε θα αποκαλυφθούν και οι μέθοδοι και τα παρασκήνια και ο “αμαρτωλός” τρόπος σκέψης και δράσης, της ομάδας που σήμερα “διοικεί” τον Δήμο Ωρωπού, οδηγώντας τον με βεβαιότητα στην καταστροφή.

Η διαχειριστική ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση