Η Κατάρριψη ενός ακόμα μύθου………

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Κάποιοι εδώ και πολύ καιρό συντηρούν και αναπαράγουν μια εικονική πραγματικότητα, που έχει να κάνει με αναγνωσιμότητες και επισκεψιμότητες. Και μας εγκαλούν και μας προκαλούν και μας προτρέπουν ειρωνικά αν έχουμε τα κότσια να “βγάλουμε στον αέρα” τον αριθμό των ανθρώπων που μας διαβάζουν και μας παρακολουθούν.Είναι απολύτως σαφές πως έχουμε επιλέξει να μην δημοσιοποιούμε αυτά τα στοιχεία, όχι βέβαια γιατί είναι χαμηλά και μη ανακοινώσιμα, αλλά γιατί θεωρούμε πως αυτό είναι ένα στοιχείο που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί προκειμένου να πειστεί κάποιος, παρά μόνο εάν θέλουμε να αποδείξουμε στους “εντολείς” μας, πως αυτά που γράφουμε έχουν απήχηση.Επειδή είναι γνωστό σε όλους πως εμείς “εντολείς” δεν έχουμε, είναι φυσικό να κρατάμε  αυτά τα στοιχεία, να τα αξιολογούμε και μέσω αυτών να προσπαθήσουμε να βελτιωνόμαστε . Ταυτόχρονα όμως επειδή δεν ανεχόμαστε και την φλυαρία και το θράσος κάποιων κυνηγών της αναγνωσιμότητας, σήμερα θα κάνουμε μια εξαίρεση και θα ανεβάσουμε μια αποκαλυπτική φωτογραφία-ντοκουμέντο μιας τελευταίας ανάρτησης μας, συνοδευόμενης από τον αριθμό των ανθρώπων που την έχουν διαβάσει.

Ο Αριθμός αυτός είναι 2670 αναγνώστες!Και είναι ακόμα πιο αποκαλυπτικό το μέγεθος, αν αναλογιστεί κάποιος πως τις αναρτήσεις μας δεν τις προβάλουμε με μανία και ετσιθελικά, όπως κάνουν κάποιοι άλλοι, αλλά με σύνεση και σεβασμό στους αναγνώστες μας.

Έτσι λοιπόν σήμερα καταρρίπτεται ακόμα ένας καλοστημένος μύθος, και αποδεικνύεται περίτρανα κάποιοι στήνουν “διαδικτυακά παραμύθια” με δράκους και Βασιλιάδες, στην προσπάθεια τους να κρύψουν το πόσο λίγοι και το πόσο φτιαχτοί είναι.

Θα τους στείλουμε λοιπόν ένα σαφές μήνυμα:Μην μας προκαλείτε , γιατί οι εκπλήξεις που θα δεχτείτε θα είναι καθοριστικές και μη αναμενόμενες……..

Η διαχειριστική ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση